„Jelenleg a nemzetközi békét és biztonságot fenyegető legnagyobb veszéllyel szembesülünk. Észak-Korea nyíltan veszélyezteti világunkat atomfegyverekkel. Nem lehet tolerálni ezt az emberi életek iránti tiszteletlenséget.”

 

„Nyomatékosan felszólítom az észak-koreai rezsimet, hogy fejezze be a tömegpusztító fegyverek fejlesztését és térjen vissza a párbeszéd és béke építésének útjára a Koreai-félszigeten”

 

(…)

„Ukrajna, Grúzia és Moldávia is ismeri a béke értékét. Mindannyiam megértik, hogy szuverenitásukat egy agresszív szomszéd ássa alá. Egy szomszéd, aki azt gondolja, hogy rá nem vonatkoznak a szabályok”

 hirdetes_810x300  

 

(…)

 

„Ezek a katasztrófák nem figyelmeztetések a jövőbeli klímaváltozás előtt. Ezek az erős természeti jelenségek az új életkörnyezetünk jellemzői, amelyben élünk.

 

„Nincs az a pénz, rövidtávú gazdasági érdek, amely pótolná a helyrehozhatatlan károkat, ha nem sikerül közösen cselekednünk és megváltoztatnunk felelőtlen viselkedésünket. Ennek a tudatlanságnak jóval nagyobb ára lesz, mint amit idáig fizettünk.

 

 

teraz.sk: Kiska vyzval KĽDR, aby ukončila rozvoj zbraní hromadného ničenia

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!