Zsolna megyében megvertük a Smer pártot. Szlovákia történetében először lesz nő az új megyefőnök, mégpedig a mi jelöltünk, Erika Jurinová! A Smer alelnöke, Juraj Blanár annak ellenére végzett a második helyen, hogy pár nappal a választások előtt Robert Fico is eljött Zsolnára támogatni őt és mindent megígért.

 

De egyre kevesebb ember hisz neki. Köszönjük minden jóakarónknak a támogatást, Erika az első naptól kezdve becsületesen fog dolgozni a hivatalban és új energiával próbálja majd megoldani az emberek problémáját a megyében. Megígérte hogy teljes erőbedobással fog dolgozni a megyéért és ezért visszaadja képviselői mandátumát.

 

Másik jelöltünk, Jozef Viskupič szintén legyőzte a Smer által támogatott jelöltet Nagyszombat megyében. Gratulálunk Ján Lunternek is Besztercebányán! Az izgalmas éjszakai szavazatszámlálás után koalíciónk jelöltjei Pozsonyban, Kassán és Eperjesen is nyertek. Ez a változás kezdete, ma is sikerült nekünk és sikerülni fog két év múlva, a parlamenti választások idején is!

 

 hirdetes_810x300  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!