Piroska
  • HUF: 355.93
  • USD: 1.14
  • -4 °C
  • 3 °C

Hirdetés (X)

Szemle

Peter Bárdy: Drahoš, a pedofil, az ŠtB-ügynök, a szabadkőműves és a migránssimogató

A világhálót elárasztották azok a hírek, melyek szerint a cseh államfőjelölt, a cseh tudományos akadémia egykori elnöke, Jiří Drahoš mennyire veszélyes az ország számára. Drahošt nemcsak pedofilnak, ŠtB-ügynöknek és szabadkőművesnek titulálták, de még migránssimogatónak is, aki több százezer migránst akar az országba engedni.

 

Az államfőválasztás második fordulója előtti kampányban Zeman spindoktorai és titkos támogatói az illendőség, a jómodor és a tisztelet utolsó jeleit is elveszítik. A „Megálljt parancsolni Drahošnak és a migránsoknak“ hirdetőtábla az „Ez az ország a miénk, szavazzatok Zemanra“ alcímmel nem más, mint a szellemtelen propaganda utolsó jele. A cél pedig nem más, mint az ellenféle hazugságok általi diszkreditációja, és annak a koholmánynak a terjesztése, hogy Drahoš migránsokkal akarja elárasztani Csehországot. Az egész bilboardról pedig a szolgálati idejének végét járó államfő kiretusált arca vigyorog ránk. Szomorú.

 

(…)

 

A cseh közösségi oldalak újonnan azzal is foglalkoznak, hogy Zeman ellenfele szabadkőműves. Állítólag a Római Klub egyik kirendeltségében tevékenykedik. A legérdekesebb viszont az, hogy az imént említett Római Klubot Csehországban Miloš Zeman alapított, és Jiří Drahoš nem is a tagja. (…)

 

A dezinformációk, a hamis hírek és a hoaxok egyre gyakoribbá válnak a választások során. Nagyon gyakran olyan emberek is áldozatul esnek nekik, akik nagyrészt racionálisan gondolkodnak. Ez pedig nagyon rossz hír a társadalomra nézve. Hogyha a többség elhiszi, hogy a világot olyan gyíkok uralják, akik be akarnak minket hálózni, vagy azt, hogy a Föld lapos, akkor a civilizációnk jövőjét illető valóban olyan kérdések előtt fogunk állni, amik – jól vagy rosszul – , de a racionalitás elve alapján működnek.

 

(…)

 

Aktuality.skKomentár Petra Bárdyho: Stretnú sa pedofil, eštebák, slniečkar a slobodomurár…

Nyitókép: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket