Bugár tegnap kijelentette, hogy fenyegető e-mailt küldtek neki (ugyanezt csinálta az első árulása idején is, és mivel akkor sem csuktak le senkit, most is kitalálta ezt az egészet).

 

Másról akartam szólni. Amikor Janko Kuciak feljelentést tett amiatt, hogy Kočner megfenyegette őt, 44 napba telt, míg kijelöltek egy rendőrt arra, hogy a fenyegetésekkel foglalkozzon. Semmiféle védelemet, semmiféle segítséget nem kapott, csupán a nevetségessé tételt egyenesen a belügyminiszter szájából.

 

Hopp, Bugár Béla az utca nyomása alatt hirtelen megint kitalálta, hogy valaki megfenyegette (hogy az áruló pozíciójából áldozattá váljon) a rendőrségi védelmet pedig 44 napnyi hiábavaló várakozás helyett rögtön megkapta. (…)

 

 hirdetes_300x300  

Az abszolút arrogancia jele pedig az, hogy Bugár egy héttel azután, hogy Jánt és Martinát kivégezték, elment a Maldív-szigetekre azzal a Kočnerral, aki Jánt megfenyegette… Persze, ők csak teljesen véletlenül találkoztak a világ másik felén, éppen ugyanabban a hotelben a Maldív-szigeteken megtalálható több ezer hotel közül.

 

Ez az az igazságtalanság, amiről az emberek a tüntetéseken beszélnek. Az „ő embereik“ emberek, mi pedig nagy semmik vagyunk, és csak arra van jogunk, hogy éljünk, lélegezzünk és adót fizessünk.

 

Igor Matovič Facebook-bejegyzése

Nyitókép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!