Az a módszer, ahogy Robert Fico Pavol Paška halálára reagált, nyugtalanságot vált ki az emberből, mert ha a kijelentései valóban őszinték voltak, akkor kezdhetünk aggódni a mentális egészségéért. Abban az esetben, ha a mondandójával valamiféle célt szolgált, akkor viszont attól kell tartanunk, hogy egy olyan tragikus esemény során, mint az egykori kollégája halála, szintén képes bármit összehordani.

 

„A szlovákiai újságíróbanda és az idióta politikusok teljesen felőrölték őt. Az, amit a hazugságok és a kitalációk alapján műveltek vele, teljesen elfogadhatatlan. Bízom benne, hogy a hazugságokon, a kitalációkon, az újságírók konspirációin, valamint az idióta politikusokon egyszer még túl tudunk majd lépni“

 

– mondta a megboldogult Paškával kapcsolatban a Smer-SD elnöke.

 

Akkor nézzük meg, hogy ki és hogyan „őrölte fel“ Paškát, mindez valóban „hazugságok és kitalációk“ alapján történt-e, és miként viselkedett az egykori funkcionáriussal az elnöke.

 hirdetes_810x300  

 

Kétségbevonhatatlan tény, hogy azért a CT-berendezést, amit a cseh kórháznak nem egész 600 ezer euróért sikerült beszereznie, a pöstyéni kórháznak 1,6 millió eurót kellett kifizetnie. Ezt a tényt az egykori miniszterelnök is beismerte, hiszen nemcsak az egészségügyi minisztert szólította fel távozásra, de a kórház egész igazgatóságát is.

 

(…)

 

eTrend.sk, Martián Leško: Pašku nikto „nezoštval“, stranícky i politicky ho odstavil Fico. Lebo chcel

Nyitókép: Danglár

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!