1989-ben a forradalomkor azzal ijesztgettek bennünket, hogy jön a káosz, ha változás lesz. Nem lett káosz. Megoldottuk, és a kommunizmusból áttértünk a kapitalista rendszerre.

 

Ma azzal ijesztgetnek, hogy káosz jön, ha leváltjuk a kormányt és előrehozott választások lesznek. Nem lesz káosz, ne féljenek. Minden úgy fog működni, ahogy kell. Viszont utána az emberek dönthetnek, akik remélem, hogy tisztességesek lesznek.

 

Azok, akiket korábban megválasztottunk, megmutatták, hogy tisztességtelenek, arrogánsak. Azt mondják ránk, hogy két meggyilkolt ember sírján táncolunk. Nem, nem így van. Ti táncoltok a mai napig. Távozzatok végre. Új választásokat, új embereket akarunk. Tisztességes embereket.

 

 hirdetes_300x300  

És ha a mesélő szavaival szeretnék élni: a medvék természetesen nem választhatnak környezetvédelmi minisztert. De nagyon buták lennénk, ha engednénk, hogy a birkák, akik bégetnek, hogy a farkasok kergetik őket, majd kettőt szét is marcangolnak, a juhász pedig az eset kivizsgálását a farkasokra bízná. Ez ugyanúgy teljes képtelenség. Mondjatok le végre!

 

Hnevám sa – Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!