Irén, Írisz
  • HUF: 316.46
  • USD: 1.13
  • 7 °C
  • 14 °C
Szemle

Erik Pačinda: Rúgott gól nélkül nem lehet nyerni

Hogyan értékelnéd a szombati balszerencsés mérkőzést?

 

„Az első és a második félidőben is megvoltak a lehetőségeink, ám ha nem sikerül betalálnunk, akkor nincs esélyünk a győzelemre vagy akár a pontszerzésre.”

 

Mivel küldött pályára a vezetőedző?

 

„Semmi konkrétat nem mondott, csak hogy vállaljam el a dolgokat és próbáljak helyzeteket kidolgozni. Kár, hogy nem jött össze, és végül vereséget szenvedtünk.”

 

A tizenhatos környéki szabadrúgásoddal jártál legközelebb a gólhoz…

 

„Jól lőttem el a labdát, csakhogy fejbe találtam az egyik pozsonyi játékost. Ha nincs az a blokk, akkor eltalálom a kaput.”

 

A mérkőzés legvégén a beadásod után egy szinte már-már szürreális szituációt láthatott a közönség, amelynél csak centiméterek hiányoztak az Európa-liga bebiztosításához…

 

„Beíveltem a labdát, Eric (Davis) visszafejelte a kapu elé, majd a kapufát és a felső lécet is eltaláltuk. Egy kicsit elfordult tőlünk a szerencse, így nem marad más hátra, mint győzni Rózsahegyen.”

 

A vereség ellenére a nézők nemcsak a szombati teljesítményért voltak hálásak, hanem az egész szezonban nyújtottért is. Elégedettek lehetünk?

 

„A tabella harmadik helyén állunk, csak egy kicsi lépés hiányzik Európához, tehát sikeres lehet a szezon. Viszont az utolsó mérkőzésig küzdenünk kell. Mi is köszönjük a szurkolóknak a fantasztikus, egész idénybeli buzdítást – otthon és idegenben egyaránt.”

 

Négy kihagyott összecsapás után léptél ismét pályára. Hogyan ment a játék? A Rózsahegy ellen már képes leszel kilencven percet vállalni?

 

„A hét folyamán elválik, mi lesz. Továbbra is dolgozom a fizioterapeutával, és meglátjuk, mennyit bír a lábam. Jól érzem magam, de a megfelelő erőnlét eléréséhez még szükségem van néhány edzésre.”

 

fcdac.sk – Erik Pačinda: Rúgott gól nélkül nem  lehet nyerni

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket

Megosztás