Egy hete Dunaszerdahelyen jól játszott a csapat, a végeredmény 1:1 lett. Miben kell változtatni a taktikán? Tudjuk, hogy érkezett erősítés, talán van aki még nem volt teljesen felkészült múlt héten. Milyennek kellene lennie a taktikának, hogy a továbbjutás biztosítva legyen, és mit üzennek annak a 100-150 szurkolónak, akik elkísérték a csapatot?

 

Marin Ljubičić: Ami a szurkolókat illeti – Mindannyian örülünk, hogy itt vannak. Mint játékosnak, számunkra öröm, hogy ha ott vannak a szurkolóink, mikor játszunk. Mindannyian szeretnénk ezt a hosszú utat meghálálni nekik.

 

Ami a taktikát illeti – Ha mindent megteszünk, amit az edző vár tőlünk, akkor nem lesz gond. Mindannyian 100 %-ig felkészültek leszünk. (…) Ami pedig az új játékosokat illeti – (…) mindannyian segíteni akarunk az új csapattársaknak, hogy belerázódjanak a szokásainkba az öltözőben és azon kívül. Mindent megteszünk majd azért, hogy 100 %-sak legyünk holnap.

 

 hirdetes_300x300  

Marin Ljubičić válasza a Körkép.sk kérdésére a 2018. július 18-i Tbilisziben tartott sajtótájékoztatón a Dinamo Tbiliszi – FC DAC 1904 Európa liga-selejtezőkör visszavágója előtt 

 

https://www.youtube.com/watch?v=BIDB3EXAu-8

 

Nyitókép: Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!