Nyitókép: AFP via Krone

 

Christoph Schneider, a legendás Rammstein német rockegyüttes dobosa azt állítja, hogy a szexuális túlkapással vádolt Till Lindemann nem követett el bűntényt, ám szavai szerint történtek olyan dolgok az úgynevezett afterpartik során, amivel ő személy szerint nem ért egyet – erről az Instagramon beszélt.

 

Schneider azt írta: Lindemann az utóbbi években eltávolodott az együttes többi tagjától, sőt: egy saját burkot hozott létre magának, amiben él. Hozzátette: „Bizonyos struktúrák alakultak ki, amelyek túlmutattak a zenekar többi tagjának értékrendjén és korlátain.” A nemrég kirobbant botrány a zenekar valamennyi tagját megrázta, és emberként sokkolta. Schneider azt mondta: a jelen szituáció lelkileg megviselte őket. A Rammstein dobosa ugyanakkor nem gondolja, hogy a Till Lindemannt ért szexuális túlkapás vádjának lenne valami alapja.

 

„Mindaz, aminek Till partijai alatt tanúja voltam, felnőtt emberek voltak, akik szórakoztak.”

 

 hirdetes_300x300  

Azt is elárulta, hogy a backstage minden vendége szabadon jöhetett-mehetett, senkit sem tartóztattak fel. Ennek ellenére a partik alatt egyes női vendégek nyilvánvalóan „kellemetlenül érezhették” magukat, ahogy egy „számukra kontrollálatlan szituáció” állt elő. Ezt Schneider személy szerint nagyon sajnálja.

 

A Rammstein frontemberét ért vádak miatt a zenekar lemezkiadója, az Universal Music megszakította a kapcsolatokat a német bandával. A berlini főügyészség pedig hivatalos nyomozást indított a Lindemannt érintő vádak ügyében. Mint ismeretes, több női rajongó szexuális túlkapással és illegális drogok használatával vádolja Till Lindemann énekest, amelyek a koncertek utáni afterpartikon történtek.

 

A Rammstein jelenleg az összes koncertjét megtartja, júliusban Berlin, Bern, Bécs mellett Budapestre is ellátogatnak, ahol július 12-én tartanak koncertet a Puskás Aréna Parkban.

 

Körkép.sk, Krone nyomán

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.