Nyitókép: Facebook

 

Elsőként a Facebook mobilos verziójában jelenik majd meg a Manage Activity nevű új funkció, ami jelentős mértékben megkönnyíti a kellemetlenné váló bejegyzések törlését a közösségi oldalról.

 

Gyakran posztolunk a Facebookra olyan dolgokat – legyen az egyszerű szöveg, kép vagy videó –, amitől később már inkább megszabadulnánk. Nem azért, mert annyira meggondolatlanul osztottuk meg a bejegyzést, hanem azért, mert már nem releváns a tartalma, vagy esetleg másként látjuk a világot.

 

 hirdetes_300x300  

A Manage Activity (magyarul valószínűleg: Tevékenységkezelő) nevű funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyesével, vagy akár csoportosan is töröljék a régebben tett bejegyzéseket. Mindezt elsőként a Facebook mobilos applikációjából lehet majd elérni.

 

A bejegyzéseket többféle módon is törölhetjük. Vagy átkerül a kukába, ahonnan 30 nappal később tűnik el végleg (kivéve, ha mi hamarabb töröljük onnan), illetve archiválhatjuk is a posztot. Ebben az esetben az többé nem lesz nyilvános, mi viszont még mindig láthatjuk azt.

 

A cég szerint ezzel szeretnék megkönnyíteni, hogy a nem kívánatos bejegyzésektől megszabaduljunk. A funkció egy szűrőt is tartalmaz majd, amivel bizonyos személyekre (a velük kapcsolatos posztokra), vagy éppen időintervallumra kereshetünk rá.

 

HVG

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!