A jellem dönt. (szerk. megj. Charakter rozhoduje.) Ez volt a szlogenetek? Kedves Most-Híd, szombaton láttuk szertartásosos (kollektív) politikai öngyilkosságotokat. Nem lesz könnyű ezt olvasnotok.

 

Álnok, galád tetteteknek rossz vége lesz. Béla, nem értettétek meg, hogy a Fico vezette Smerrel való együttműködés és kollaboráció pontosan az, ami miatt a Most-Híd és a KDH olyan katasztrofálisan szerepelt. Mert tolvajok. Mert oligarchák. Mert populisták.

 

Csakúgy, mint sokan mások, adtam nektek még egy utolsó esélyt a Smerrel való buta és felelőtlen közös szavazásotok után  is a „terrorsitaellenes csomagról.” Sajnálattal közlöm veletek, hogy szombaton eltemettétek.

 hirdetes_300x300  

 

(…) Ez már nem a baloldalról, jobboldalról, szocdemekről, liberálisokról, vagy a konzervatívokról szól. Hanem a jellemes és jellemtelenekről.

 

Te is, Fero, Te is megtámogatod ezt a „standard pártok” alkotta koalíciót? És Te, Lucia? És Ön, Kresák úr? Az egyetlen, aki világosan látja, Simon Zsolt, aki azt mondta, hogy már csak Hedvig miatt is az ország tolvajaival nem tudja elképzelni közösen. (…)

 

.týždeń: Andrej BánZ Mosta do prosta

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!