Nyitókép: profutbal.sk

 

Megtartotta utolsó, mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját Marco Rossi Nagyszombatban, ahol csütörtökön a szlovák és a magyar válogatott mérkőzik meg egymással. A magyarok szövetségi kapitánya a sajtótájékoztatón Kalmár Zsolttal jelent meg.

 

Rossi a sajtótájékoztatón elmondta, hogy

 

„A mérkőzés előtt sose beszélek a csapatom esélyeiről. Ha megnézik a papírformát, talán nem olyan nagy az esélyünk, mint szeretnénk. A szlovákok a mérkőzés favoritjai. A futballban azonban nem mindig érvényes, hogy a favorit nyer.”

 

 hirdetes_300x300  

Rossi kiemelte, hogy a csütörtökön 20.45 órakor kezdődő találkozó lesz edzőként a legfontosabb mérkőzése, még a Budapest Honvéd Videoton elleni 2017-es bajnoki döntőjénél is nagyobb téttel bír. Hozzátette ugyanakkor, hogy ez csak az ő karrierjére igaz, a sorozatot tekintve ez csak az első lesz a nyolc összecsapás közül.

 

A válogatott játékosok közül a Rossi szerint várhatóan pályára lépő Kalmár Zsolt vett részt a sajtótájékoztatón. A Dunaszerdahely légiósa megjegyezte, sok helyen játszott már Szlovákiában, ahol nem kedvelik a magyarokat, ugyanakkor véleménye szerint ezzel csütörtökön nem lesz probléma.

 

„Természetesen tudjuk, hogy a szlovákok jóval erősebbek, ugyanakkor hiszek benne, hogy ha azt csináljuk, amire a kapitány és a stáb felkészített minket, akkor meglepetést tudunk okozni. Nagyon fontos lenne a jó rajt, az ugyanis önbizalmat adna a folytatásra”

 

– fűzte hozzá a középpályás.

 

A Nemzeti Sportnak válaszolva Kalmár elmondta

 

„Nem a döntetlenért jöttünk, meg szeretnénk nyerni a mérkőzést, még ha nehéz is lesz, mert jó csapattal állunk szembe. Ha betartjuk, amit gyakoroltunk, akkor meg tudjuk lepni a szlovákokat. Aláírnám azt a győzelmet.”

 

MTI, nemzetisport.hu, profutbal.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.