A hagyományos csomagok helyett ma trendibb dolog ajándékdobozzal meglepni egy hölgyet, ráadásul akkor is jó ötlet lehet, ha a vásárlás az utolsó pillanatra marad, esetleg nagy a tanácstalanság.

 

Sokak szerint egy nőnek a legkönnyebb meglepetést szerezni, hiszen egy virágcsokornak vagy bonbonnak is garantáltan örülni fog. Ez az esetek nagy százalékában így is van, azonban vannak helyzetek, amikor nem működnek a jól bevált ajándékok, ilyenkor segít ki a bajból egy jól összeválogatott női ajándékdoboz. De hogy mit is rejt egy ilyen összeállítás, arról cikkünkben lerántjuk a leplet. Tarts velünk!

 

Egy kedves meglepetés

 

 hirdetes_810x300  

Egy ajándék nagyszerűségét nem az értéke dönti el, hanem maga a gesztus, amiért és ahogyan adjuk. Egy ajándék nőknek kifejezhet szeretetet, szerelmet, köszönetet, hálát, megbecsülést, tiszteletet. Adhatjuk minden különösebb ok nélkül vagy név- és születésnapra, évfordulóra, nőnapra, karácsonyra, ahogy rokoni, baráti vagy üzleti kapcsolatokban.

 

Az ajándékdobozt összeállíthatjuk mi magunk a megajándékozni kívánt személy ízlését ismerve, vagy választhatunk egy nőies meglepetést egy ajándékküldő cég kínálatából. Ezekbe olyan finomságok kerülnek, mint egy különleges, prémium csokoládé, egy exkluzív tea- vagy kávéválogatás, egy, a nők által kedvelt ital, ízletes, csokiba mártott magvak, édesség, krémek, egyéb finomságok. Persze kiegészíthetjük virággal is, de a különféle kozmetikumokat is nagyon szeretik a hölgyek. 

 

Tudasd, hogy tőled kapja

 

Egy meglepetés esetén a legideálisabb, ha személyesen adod át, azonban vannak helyzetek, földrajzi távolságok, amikor erre nem nyílik alkalom. Az ajándékküldők országon belül és külföldre is vállalják a náluk kiválasztott csomagok kiszállítását, azonban erre szánj időt, mert néhány napot igénybe vehet.

 

Alapvető udvariasság, hogy a valamilyen alkalomra adott ajándékot időben add át, ne késs vele, különben az üzenete más lesz. 

 

Személyes átadásnál is érdemes üdvözlőkártyát mellékelni, főleg a nagyobb ünnepekkor, hogy a megajándékozott tudja kihez kötni az egyes meglepetéseket, de postán feladva vagy kiszállíttatva egyenesen kötelező, ha nem akarod, hogy feledésbe merüljön, titokban maradjon a kiléted.

 

Egy kézzel írott ajándékkártya örök emlék lehet, így ha maradandó meglepetést adnál, feltétlen írj pár kedves sort.

 

Díszes csomagolás

 

A környezettudatosság mellett kardoskodók is tisztában vannak azzal, hogy egy ajándék akkor az igazi, ha egészen addig a pillanatig rejtve marad, amikor átadod. Ezt legegyszerűbben díszcsomagolással érheted el. Igyekezz az ajándék jellegéhez vagy az ajándékozotthoz leginkább illő csomagolás mellett dönteni. Hogy papírt vagy dekoratív dobozt választasz, az már az ízléseden vagy a meglepetés nagyságán, formáján múlik.

 

Nők számára érdemes tetszetős, elegáns burokba rejteni a meglepetést, mert ők a külsőségekre is nagyon adnak, számukra az is az ajándék része. 

 

Szerezz örömet egy gondosan kiválasztott ajándékkal ismerősödnek, csalj mosolyt az arcára egy apró figyelmességgel!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!