Nyitókép: dailymail.co.uk

 

Az oroszországi felső tízezer és helyi celebek messze földön híresek rongyrázásukról, hatalmas bulijaikról. Az amit most rendeztek Moszkvában, azonban túlment minden határon.

 

Míg ugyanis az ország „speciális hadműveletet” folytat Ukrajnában, és orosz katonák százezrei kaptak behívót, töltik katonai szolgálatukat a fronton, a kiválasztottak önfeledten szórakoznak.

 

A lakosság rosszallását kiváltó bulik az ismert televíziós műsorvezető és színésznő, Anastasija Ivlejev szervezte. A dress codere, azaz az előírt viseletre csak annyit írtak: félmeztelen.

 hirdetes_810x300  

 

Jöttek is az ismertebbnél ismertebb személyek, többek között a brit Daily Mail szerint Putyin keresztlánya és a 2018-as liberális elnökjelölt Ksenia Sobchak, vagy Nikolaja Vasiljev rapper, művésznevén Vacio. Ez utóbbi ruházatát egyetlen zokni képezte, melyet nemi szervére húzott.

 

Miután a közösségi médiát elárasztották a helyszíni képek és videók, lett is nagy felháborodás a társadalom körében. Vacio például 15 nap börtönt és 1800 eurónak megfelelő pénzbüntetést kapott. Volt, aki csoportos pert akasztott a résztvevők nyakába, melynek keretében 10 millió eurós kártérítést követel a közszemérem, jóízlés megsértése miatt, állítva, hogy a felvételek morális kárt okozott számukra. A büntetést az ukrajnai fronton harcoló orosz katonák megsegítésére szolgáló alapnak szánják.

 

Marija Butin képviselő, aki több hónapot töltött amerikai börtönben mint orosz ügynök, felszólította a rendőrséget, hogy vizsgálja ki az ügyet, hogy a résztvevők nem népszerűsítették és terjesztették-e a szélsőséges LGBTQ propagandát, mely Oroszországban büntetendő.

 

Képek, videó:

 

Putyin keresztlánya és a 2018-as liberális elnökjelölt Ksenia Sobchak
Putyin keresztlánya, Ksenia Sobchak

 

 

Daily Mail, Körkép.sk

Képek: dailymail.co.uk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!