Máté, Mirella
  • HUF: 333.70
  • USD: 1.10
  • 8 °C
  • 25 °C
politika

Menyhárt visszalép az államfőválasztási küzdelmektől?

Nagy a riadalom Menyhárt József államfőjelölt kampánycsapatában

 

Nyitókép: Facebook

 

Nagy a riadalom Menyhárt József államfőjelölt kampánycsapatában, melyben Kocur László, az MKP pártigazgatója is szerepel. Az egymás után nyilvánosságra kerülő felmérések alapján ugyanis a magyar államfőjelölt kampánya teljesen eredménytelen. Mi több, Menyhárt népszerűsége nem növekszik, hanem tovább csökken.

 

Hirdetés(X)

A Focus által tegnap közzétett legfrissebb felmérés szerint az MKP elnöke 1,4 százalékon szerepel, ami kevesebb, mint a januárban mért 1,5 százalék. Ez jóval elmarad a párt Focus által január második felében mért 3,4 százalékos eredményétől és immár az MKP EP-választási eredményét is veszélyezteti, melyre a párt lehetőségeihez mérten egy nagyon jó listát állított össze.

 

Gondok a rendszerben

 

Valami tehát nem működik a rendszerben. Menyhárt ugyanis nem tudja hozni még az általa vezetett MKP számait sem, miközben saját maga Bárdos legutóbb elért 5,1 százalékos eredményének elérését tűzte ki célul. Úgy, hogy tudta, ezúttal Bugár Béla is indul a magyar szavazatokért.

 

Menyhárt ráadásul azért is egyre feszültebb, mert hamarosan a szlovák média élő műsoraiban kell(ene) majd szerepelnie. Az MKP államfőjelöltje, azonban köztudott, hogy nagyon gyengén beszél szlovákul. Legfeljebb csak az előre begyakorolt üzenetek átadására képes.

 

Egy élő műsor, ráadásul egy másik jelölttel együtt, teljesen más tészta. Menyhárt ettől fél a legjobban.

 

Ma ülésezik az Elnökség

 

A Körkép.sk úgy tudja, a pártelnök a mai napra előre nem tervezetten Országos Elnökségi ülést hívott össze, miközben a párt szervei szombaton üléseztek. Ezen akár annak témája is felmerülhet, hogy visszalépjen-e a további küzdelmektől.

 

Legutóbbi interjúnkban Menyhárt József kategorikusan kizárta annak lehetőségét, hogy visszalépjen a küzdelmektől, mint ahogy azt is, hogy ha mégis, akkor Bugár Béla javára.

 

Portálunk a mai napon elküldte ezzel kapcsolatos kérdéseit a párt sajtóosztályához. Amint választ kapunk, beszámolunk róla olvasóinknak.

 

Körkép.sk/KZS

 

Újabb Focus felmérés: Menyhárt József államfőjelölti kampányával nem erősödik, hanem gyengül

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 16 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Király Zsolt
2019. feb. 14. 14:42

Kedves névtelen troll, Katona Viktor. Hozzászólása több valótlanságot is állít, ezért már csak az olvasók miatt is reagálok. Menyhárt József tavaly tanúk előtt próbálta meg bedarálni a Körképet. Azzal fenyegetve meg bennünket, hogy vagy úgy írunk ahogy az neki megfelel, vagy majd meglátjuk. Pedig tudvalévő, hogy a Körkép.sk addig sem volt azzal vádolható, hogy a Most-Híd udvari médiája lenne. Politikai hatalmával visszaélve azóta is ott próbál meg betenni nekünk, ahol csak tud. Lehet, hogy ez nem annyira látványos az olvasóiknk előtt, de higgye el, hogy nagyon nagyon ártalmas. A következtetések levonását olvasóinkra bízzuk. Mielőtt álnevű trollként, Menyhárt megbízásából tisztességről beszél, jó ha ezeket is figyelembe veszi. (Király Zsolt)

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője. Mindenhez ért. Mindenhez is!

Kövessen minket

Megosztás