Natália
 • HUF: 365.16
 • USD: 1.13
 • 0 °C
 • 3 °C
Vélemény

Forró szerint aki magyar, az a Szövetséggel tart – A Körkép.sk megkérdezi erről olvasóit (Szavazás)

Aki a Most-Híd nevű vegyespárt miatt nem akar a Szövetségre szavazni, már nem is magyar?

Nyitókép: reprofoto (Ma7)

 

Forró Krisztián az MKP által irányított Ma7 műsorában úgy fogalmazott, hogy aki magyar, az velük tart. Azaz az MKP – Összefogás – Most-Híd alkotta Szövetséggel.

 

Kérdés, mennyire szerencsés egy pártelnöktől az ilyen minősítés, milyen jogon zárja ki a magyarság soraiból Forró Krisztián azokat, akik nem kívánnak a Bugár Béla-Solymos László féle Most-Híd miatt a Szövetségre szavazni, esetleg nem szavaznak, vagy másra szavaznak.

 

A Körkép.sk ezzel kapcsolatban megkérdezi olvasóit:

 

Forró Krisztián szerint aki magyar, az a Szövetséggel tart. Egyetértesz ezzel?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Egy IP-címről csak egyszer lehet szavazni.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 32 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Gerembes Karcsi
2021. máj. 01. 14:15

Jól betanitotak a hidasok már te is az vagy mert zsarolód a magyarságot ezel akarsz raveni minket hogy hadjuk a Hídat érvényesülni hát remélem a tortabol egy morzsa se jusson nektek

Goofy
2021. máj. 01. 14:57

Forró Krisztián. Te csak ne zsarolj azért, mert nem akarok és fogok azokra szavazni, akik asszisztálnak ahhoz, hogy a mostos barátaitok tovább tudják vinni a liberális, tolvaj és velejéig romlott ideológiájukat. Helyette inkább hallgass az utca emberére.

Márta
2021. máj. 01. 16:35

Jujjuj! Ez veszélyes! Na, ez a Szövetség szétveréséhez vezető út!

ATI
2021. máj. 01. 19:09

Ha egyszer összefogás benne a Hiddal, akkor férjenek el benne a most kimaradó mikropártok is akiknek magyar kötődésük van.

hugo
2021. máj. 01. 19:29

A "Langyos Krisztián"jelentse ki,hogy a Szovetség CSAK MAGYAR PÁRT-De úgy is politizáljanak !!! /Lásd Gyimesi Gy. !!!

bel
2021. máj. 01. 20:51

Alapító tagja voltam az Együttélésnek, most az MKP-ban tevékenykedem aktívan. Anyagilag is támogatom a pártot, de hasznot sosem húztam az egészből. Sokan vagyunk ilyenek, de sajnos rengeteg az ellenpélda is. Amennyiben a Mostot nem sakkozzák ki a Szövetségből, rengeteg barátommal. ismerősömmel, rokonnal nam fogok erre a "moslékkoalícióra " szavazni. Azt tudom, hogy az MKP vezetése nem jár ki a nép közé (Most ráfogják a Covidra, de eddig is így volt), de hogy nem olvassák a hozzászólásokat a világhálón, az bosszantó. Ja, igen, a bársonyszék VONZÓ! Javaslatom: kihagyni a Mostot, vagy ha erre nem lesz lelki erejük az illetékeseknek, Gyimesi alakítson egy új pártot Sárga rózsa, vagy Zöld fű néven. A tisztességes kemény mag, illetve a sorsunkat vállán viselő magyarok vevők lesznek erre. És meg lesz az 5,5 százalék! Hajrá magyarok, hajrá Felvidék!!!

  Király Zsolt
  2021. máj. 01. 21:30

  Hogy nem olvasnák a hozzászólásokat? Dehogynem! Állandóan a Körképen (és más felületeken is) lógnak. Látják ők pontosan, hogy mi a népítélet. Hogy mégis mennek a saját fejük után, az már egy másik kérdés...

   Gerembes Karcsi
   2021. máj. 05. 15:32

   Zsolt ha olvasnak a hozaszolasokat akorr nem ultekvolna le egy asztalhoz a hidal!! Tárgyalni hanem az Összefogasal alakították volna egy magyar pártot érted mert itt az olvasók és komentelok 90% nem ért egyet és nemisfog úgy érzem hogy nem lehet tiszán látni ebben az esetben amit Forró és a semmire kelő hidas árulok mondanak. És Forró ne zsaroj minket Magyarokat mert nemtegyuk a segetek alá a széket inkább ló után kötnelek benneteket szégyelld magad

   Gerembes Karcsi
   2021. máj. 10. 09:33

   Szerintem meg nem olvassák mert akkor elgondolkodna hogy érdemes a hidal foglalkozni őis a pénzre hajt és magyarán szólva röhögve szarik a választok fejére! Mert nem szólított meg minket szavazókat milegyen adjunk az áldást ere az oszeborulasra vagy sem! Ő döntőt és még pár baromal!! De nembiszt hogy mi is így döntünk!!!! Különben jovolna egy országos véleménye kikerese ki mit szól itt ezekhez

elcsi
2021. máj. 01. 21:09

Forró Krisztián azonnal távozzon a pártból, még az hiányzik, hogy egy ilyen ember a hidasokkal együtt képviselje a felvidéki magyarokat, inkább maradunk a parlamenten kívül......

bel
2021. máj. 01. 23:50

Így van kedves Zsolt, én ezt eddig is tudtam, vagy éreztem, de sajnos saját magunkat csapjuk be ezáltal. Úgy látom, a szakadék szélén állunk. A mi gondjainkat a Körkép boncolgatja a leghitelesebben, ami magyarra lefordítva azt jelenti, hogy harcol azért, amiért érdemes. És szükséges!

  Borbély József
  2021. máj. 02. 07:56

  Tisztelt Bel! Én is alapító tagja voltam az Együttélésnek (sajnos). Tudhatnák rólad többet is,talán ismerjük is egymást!

hugo
2021. máj. 02. 18:55

A "Langyos K.= Menyhárt 2". !!! /A tehetelenség a kobon/

Lusmi
2021. máj. 03. 08:42

A szavazatunk az kell, a véleményünk annál kevésbé! Érzelmi zsarolás az megy, a logikai következtetés az nem megy! Ez halott ügy. A Most-on és MKP-n nagyon már nem is csodálkozom, de hogy mit keres ebben a Szövetségben az Összefogás, azt nem értem (valaki magyarázza már meg).

Béla
2021. máj. 03. 13:27

Gyimesi állítson fel egy ,,magyar,, Felvidéki pártot, de minél előbb. Senkit a HID-ból, senki olyat aki nem a Felvidéki magyarok érdekeit szeretné képviselni. Elég volt a tili toli politikusokból, olyan embereket vegyen magához, aki szeretne az itteni magyarlakta vidékre fejlődést hozni, harcolni érte s értünk. Az egész MKP, HID vezetősége gyenge, de sajnos a HID meg nagyapáink árulói....

hugo
2021. máj. 05. 15:14

Kérem a "Szovetség"politikai elképzelését kb.5 évre !.Mit szeretnének elérni és milyen eszkozokkel !!! A célokat uraim !!!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket