Nyitókép: Most-Híd Fb-oldala

 

A parazita politikus onnan ismerhető fel, hogy amint észreveszi, hogy nem tudja tovább saját haszonszerzésre kihasználni a pártot, ahol épp tartózkodik, azonnal továbbáll.

 

A felvidéki magyar politikában nagyon sok parazita politikus tevékenykedik. Ők azok, akik cserélgetik a kabátot, akár a maffiával is kormányra lépnek, megszavazzák a magyar himnusz betiltását, egyszóval folyamatosan elárulnak bennünket. Kizárólag a funkció és az egyéni haszon érdekli őket. A politikai munka nem az ő kenyerük, a funkció, a hatalom, és az abból adódó pénz annál inkább.

 

 hirdetes_300x300  

A Most-Híd vezetőinek többsége ilyen parazita politikus. Azokból is a legrosszabb fajta. Igazi nemzetárulók.

 

Az MKP-ból egyszer már kiléptek, és annak utódjából, a Szövetség-Alianciából is ezt tervezik. A látszólagos indok, hogy érkezik Gyimesi György, aki magyar, nem pedig vegyespárti ideológiát képvisel.

 

A paraziták támogatottsága azonban folyamatosan csökken. Ma már nincs olyan erejük, mint anno, amikor az MKP-ból kilépve létrehozták a Most-Hidat. A nép már átlát rajtuk, így ezúttal várhatóan szlovák többségű pártot választhatnak maguknak, ahol folytatni tudják parazita tevékenységüket.

 

A Körkép.sk ezzel kapcsolatban megkérdezi olvasóit.

 

Melyik pártba távoznak ezúttal a magyarság árulói?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Egy IP címről csak egyszer lehet szavazni.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.