Nyitókép: youtube/reprofoto

 

Miután a Denník N elkezdte nyilvánosságra hozni a Marián Kočner és Norbert Bödör közti kommunikációt, az egyes érintett politikusok is véleményt nyilvánítottak az ügyben.

 

A több ügyben is főkolomposnak titulált Kočner a korábbi rendőrfőkapitánnyal rokoni viszonyban álló Bödörrel a jelek szerint több politikus ellehetetlenítését is tervbe vették – köztük az OLaNO magyar politikusát, Grendel Gábort.

 

Grendel közösségi oldalán reagált a történtekre.

 hirdetes_810x300  

 

„A magukat becsületes vállalkozónak kiadó maffiózók és tolvajok politikai kapcsolataiknak köszönhetően megszokták a büntetlenséget. Elég volt. Ha ez az ország nem rendezi ezt le minden politikussal, rendőrrel, ügyésszel, bíróval, közjegyzővel, stb., akik segítettek Marián Kočnernek, akkor előbb-utóbb újabb Kočnerek növik ki magukat.”

 

fogalmaz Grendel arra célozva, hogy a jelek szerint Kočner piszkos ügyeit az állami szféra minden szintjén segítette valaki ilyen vagy olyan módon.

 

A Kočner és Bödör közötti üzenetváltások részletei: Így akarták hatalmon tartani a Smert

 

Grendel szerint a politikai felelősség a Smert terheli, amelynek „már sose szabad hatalomhoz jutnia”, mivel nekik köszönhetően jutott Kočner információkhoz, amelyeket gazdagodására és az ellenzéki képviselők kompromittálására használt fel.

 

„Ugyanakkor ez Bugár Béla számára is az utolsó esély, hogy becsülettel távozzon. Holnap már későn lesz”

 

zárta Grendel.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 9 olvasónak tetszik ez a cikk.