Enikő, Melitta
  • HUF: 332.99
  • USD: 1.11
  • 14 °C
  • 29 °C
Belföld

Az Új Egység az Összefogásról: Program nélkül pártot elindítani hazardírozás

Samuéknak nem tetszik, ahogy az Összefogás aláírásgyűjtése titkos háttéregyezségekkel zajlik

Nyitókép: Facebook

 

Fenntartásai vannak a Samu István vezette Új Egység Mozgalomnak azzal kapcsolatban, ahogy az Összefogás aláírásgyűjtése titkos háttéralkuk mellett zajlik.

 

„Egy választási párt létrehozásában résztvevő személyek és szervezetek tisztában akarnak lenni a célokkal, és  főleg a programmal. Program nélkül elindítani egy pártot hazardírozás”

Hirdetés(X)

 

– áll az Új Egység Mozgalom Körkép.sk-nak küldött állásfoglalásában, melyben Bárdos Gyula, az MKP Országos Elnökségi tagja által is nyíltan támogatott Összefogás aláírásgyűjtésére reagálnak.

 

“A felvidéki magyarság igényli az összefogást, de azt alulról szervezve képzeli el, nem pedig felülről irányítva, titkos háttéregyezkedések keretében”

 

– fogalmaz a mozgalom.

 

“Az Új Egység Mozgalom hivatalosan nem lett felkérve az ügyben, ezért tagjai lelkiismeretére bízza, hogy részt vesz vagy sem az aláírásgyűjtésben”

 

– írják.

 

Állásfoglalásukban nyomatékosítják azt is, hogy az egység érdekében való összefogás továbbra is prioritásuk, de csak elvek és világos célok mentén új arcokkal, mely garantálja a legszélesebb társadalmi támogatottságot.

 

A napokban közös egyeztetés is zajlott a szervezetek között, melynek eredménye, a Körkép.sk elemzése szerint, hogy az MKP jelenlegi formájába egyre valószínűbb, hogy el sem elindul a következő parlamenti választásokon.

 

Egyre biztosabb, hogy az MKP nem indul a parlamenti választásokon

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője. Mindenhez ért. Mindenhez is!

Kövessen minket

Megosztás