Nyitókép: giggel

 

Norbert Bödör – akit a rendőrség a Kuciak-gyilkosság ügyében folyó nyomozás során szeretett volna letartóztatni – egy évvel ezelőtt az Egyesült Arab Emirátusokba helyezte át állandó lakhelyét. A Ján Kuciak Oknyomozó Központ (ICJK) birtokában lévő dokumentumok szerint a Bonul őrző-védő vállalat tulajdonosának fia tavaly júliustól Dubaiban telepedett le.

 

Norbert Bödör a Segment International Consultancy vállalat alkalmazottjaként hároméves vízumot kapott. A vállalat Rás al-Chajmában, egy szabad gazdasági zónában helyezkedik el. A vállalat tulajdonosai ismeretlenek, de annyit tudni lehet, hogy Bödör befektetőként szerepel benne.

 

 hirdetes_300x300  

Bödör állandó lakhelye a mesterségesen kialakított Pálma-szigeten, a Kempinski Residencesben van bejegyezve. Bödör egy hónnap azután helyezte át az állandó lakhelyét, miután a NAKA a Speciális Ügyészi Hivatal parancsára letartóztatta Marian Kočnert a markízás váltóügy miatt.

 

Threema-üzenetek – Kočner és Bödör Ficoról: mindannyiunk főnöke

 

A bérleti szerződés szerint Bödör egy évre bérelte ki a luxusapartmant, mégpedig 2018 augusztusától évi 180 ezer dirhamért, azaz kb. 44 ezer euróért.

 

Kočner Bödörnek: Mondd meg Bélának, hogy rendezni kell a számlát pár f…sszal

 

A Ján Kuciak Oknyomozó Központ e-mailen keresztül kérdezte meg Norbert Bödört az üggyel kapcsolatban. A vállalkozó e-mailben küldött válaszában tagadta, hogy állandó lakhellyel rendelkezne Dubaiban.

 

„Nem tudom, hogy milyen forrásból származnak azok az információik, amelyekkel kapcsolatban választ várnak tőlem. Ezek az információk hamisak. Nem rendelkezem állandó lakhellyel Dubaiban, a Kempinski Residences 33 alatt“

 

– írta Bödör.

 

A Ján Kuciak Oknyomozó Központnak birtokában van annak a bérleti szerződésnek a másolata, amelyben Bödör az állandó lakhelyét a fentebb említett dubai címen határozta meg.

 

ICJK.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.