A Körkép.sk információi szerint napok óta titkos tárgyalások zajlanak a Most-Híd és az MKP legszűkebb vezetése között a jövő évi parlamenti választásokon való közös indulásról.

 

Portálunk a tárgyalásokhoz közelálló forrásokból úgy tudja, a vegyespárt részéről Bugár Béla, Ravasz Ábel és Agócs Attila, az MKP részéről pedig Menyhárt József, Őry Péter és Farkas Iván volt jelen a tárgyalásokon.

 

Az említett politikusok találkozói annyira titkosak, hogy még a két párt elnökségében sem tud róla mindenki.

 

 hirdetes_300x300  

Bugár és Menyhárt azt is kiötlötték, mi legyen a megoldás számukra a közös indulásra.

 

A Körkép.sk értesülései szerint az MKDSZ-t (Magyar Kereszténydemokrata Szövetség) neveznék át választási párttá, és a Most-Híd szatelit pártjának listáján valósulhatna meg az összefogás.

 

Szavazol az MKP jelöltjeire a parlamenti választásokon, ha Bugár Bélával egy választási listán szerepelnek?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Mégpedig úgy, hogy a listán az eddig az MKP egyes politikusai, és főleg választói által szinte egyhangúlag elutasított Bugár Béla is szerepelne.

 

Tegnapi publicisztikánkban már előre jeleztük, hogy mi készül. Bugár Béla tárgyalási szándékának kapcsán úgy fogalmaztunk, egy ilyen összefogás épp az Összefogás párt által követelt politikai megtisztulást kerülné ki.

 

Bugár 3. mondata: Alakítsunk választási pártot az MKP-val. A mostos pártelnök újabb átverésének háttere

 

Az MKP holnap kibővített elnökségi ülést tart. Kérdés, mit szólnak a struktúrák és főleg majd maguk a választók ehhez a forgatókönyvhöz.

 

A témával még foglalkozunk.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 12 olvasónak tetszik ez a cikk.