Angéla, Petronella
  • HUF: 346.80
  • USD: 1.11
  • 11 °C
  • 21 °C
Belföld

Kiszivárgott Bugár és Menyhárt titkos egyezsége. Az MKDSZ lenne a közös választási párt. De mit szólnak ehhez a választók?

Napok óta titkos tárgyalások zajlanak a Most-Híd és az MKP legszűkebb vezetése között.

A Körkép.sk információi szerint napok óta titkos tárgyalások zajlanak a Most-Híd és az MKP legszűkebb vezetése között a jövő évi parlamenti választásokon való közös indulásról.

 

Portálunk a tárgyalásokhoz közelálló forrásokból úgy tudja, a vegyespárt részéről Bugár Béla, Ravasz Ábel és Agócs Attila, az MKP részéről pedig Menyhárt József, Őry Péter és Farkas Iván volt jelen a tárgyalásokon.

 

Az említett politikusok találkozói annyira titkosak, hogy még a két párt elnökségében sem tud róla mindenki.

Hirdetés(x)

 

Bugár és Menyhárt azt is kiötlötték, mi legyen a megoldás számukra a közös indulásra.

 

A Körkép.sk értesülései szerint az MKDSZ-t (Magyar Kereszténydemokrata Szövetség) neveznék át választási párttá, és a Most-Híd szatelit pártjának listáján valósulhatna meg az összefogás.

 

Szavazol az MKP jelöltjeire a parlamenti választásokon, ha Bugár Bélával egy választási listán szerepelnek?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Mégpedig úgy, hogy a listán az eddig az MKP egyes politikusai, és főleg választói által szinte egyhangúlag elutasított Bugár Béla is szerepelne.

 

Tegnapi publicisztikánkban már előre jeleztük, hogy mi készül. Bugár Béla tárgyalási szándékának kapcsán úgy fogalmaztunk, egy ilyen összefogás épp az Összefogás párt által követelt politikai megtisztulást kerülné ki.

 

Bugár 3. mondata: Alakítsunk választási pártot az MKP-val. A mostos pártelnök újabb átverésének háttere

 

Az MKP holnap kibővített elnökségi ülést tart. Kérdés, mit szólnak a struktúrák és főleg majd maguk a választók ehhez a forgatókönyvhöz.

 

A témával még foglalkozunk.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 12 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Varga Lajos
2019. okt. 11. 05:17

Sajnos ez van, sokaknak nem volt elég a kijózanodáshoz az, hogy a tehetségtelen MKP szülte meg a mindenre kapható otom potom majmát, most meg képesek azon sajnálkozni, hogy a süllyesztőben végzi az, ami oda is való, mert az ilyen gerinchiányban szenvedők sajnos képtelenek közösségi érdekek szolgálatában cselekedni, tehát , ha azt akarjuk, hogy egyáltalán valaki képviselje valamilyen szinten a magyarok alkotta közösség érdekeit, ahhoz első lépésként az kell, hogy ez a mai önző banda eltakarodjon még azzal a pár talán csak kevéssé előrelátóval együtt is, akik imitt-amott még a saját érdeküktől független áldozatra is képesek lennének.

Varga Lajos
2019. okt. 11. 05:22

Csak az a feladatunk, hogy aki/akik/ ezek után jönnek, azok valóban alkalmasak legyenek közösségi érdekek képviseletére, ami sajnos a mai Szlovakisztánban nem egy sikertörténet

Kovacs Lipotkovacslopot@post.sk
2019. okt. 16. 20:51

Nem erre szamitottam ami most van kialakuloban sajnalom.....

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket