Nyitókép: TASR/Ján Krošlák

 

Robert Fico, a Smer elnöke elutasítja, hogy köze lenne az Andrej Kiskáról megjelent videófelvételhez. 

 

Andrej Kiska, a Za ľudí párt elnöke Fico azon kijelentésével hozta összefüggésbe a videót, amelyben Fico „bosszút és támadást” ígért neki, ha nem nevezi ki az Alkotmánybíróság elnökének. Kiska egyúttal az is bejelentette, feljelentést tesz rágalmazás és alaptalan gyanúsítgatás miatt.

 

 hirdetes_300x300  

„Úgy tűnik, hogy ebben az országban mindenért én vagyok a felelős: az esőért, a szélért, a hidegért és a melegért is. Nevetséges. Ez a verejtékes poprádi férfi végre észhez térhetne. Engem egyáltalán nem érdekel, kicsoda-micsoda és mit csinál, ez a bűnüldöző szervek dolga. Mi most ennél sokkal fontosabb dolgokkal foglalkozunk, a nyugdíjakkal, a családi pótlékkal és az Isztambuli Egyezménnyel. Annyira kínos, hogy mindig, amikor megjelenik róla valami, és nekem még sejtelmem sincs róla, hogy mi az, ő már azt terjeszti, hogy én voltam. Elnézést, de nekem ehhez nincs mit hozzáfűznöm”

 

– jelentette ki Fico.

 

Anonim videó jelent meg Kiska nagyszalóki telekügyéről. A volt államfő szerint Fico bosszújáról van szó

 

Fico azt mondta, a videót egyelőre még nem látta, de megnézi.

 

„Amikor valami velem vagy a Smerrel kapcsolatos, akkor az mind igaz. Ha meg valaki mást érint, akkor az  természetesen hazugság. Én egyelőre csak valamilyen híreket olvastam arról, hogy előkerült egy videó, amin két olyan ember beszélget, akiknek közük volt hozzá (Kiskához – szerk. megj.) valamilyen telekvásárlási ügyben a Tátra alatt. Mi közöm van nekem ehhez? Mindenki tudja, hogy egy hazug, csaló, tolvaj uzsorásról van szó”

 

– jelentette ki Kiskáról Fico.

 

HNonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!