Nyitókép: SITA/Marko Erd

 

Petra Krištúfková (Sme rodina) parlamenti képviselő és családügyi kormánybiztos tagadja, hogy baráti kapcsolatban lenne Marian Kočnerrel. Akivel baráti kapcsolatot ápolt az Kočner egykori felesége, Karolína volt – jelentette ki a Sme rodina a TASR-nek.

 

„A kirándulásra való meghívást Karolína asszony kezdeményezte, amit Krištúfková képviselő asszony a gyerekeivel együtt elfogadott”

 

– reagált a Sme rodina mozgalom arra a médiában megjelent fotóra, amin Krištúfková Kočner jachtján kirándul.

 hirdetes_810x300  

 

A mozgalom azt is kiemelte, hogy egy 2009-es találkozóról volt szó, amikor még senki sem sejthette, hogy Marian Kočnerből milyen „nemkívánatos személy” lesz.

 

„Az a média, amely jelenleg ezzel a téma foglalkozik, egykoron nyilvánosan ismert személyt csinált Marian Kočnerből, aki folyamatosan az újságok címoldalain szerepelt. Akkor még senki sem sejtette, hogy milyen tetteket fog véghez vinni. Ebből az okból a Sme rodina nem tartja helyesnek, hogy a média összeköti Krištúfková képviselő asszony nevét Marian Kočner személyével, hiszen a képviselő asszony csak a volt feleségével, Karolínával volt kapcsolatban, mégpedig 2010 előtt”

 

– hangsúlyozta a Sme rodina.

 

A Sme rodina újdonsült kormánybiztosa is Kočner hajóján nyaralt

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!