Nyitókép: MKP Fb-oldala

 

Frissítve: 23.19 Az MKP Dunaszerdahelyi járásának konferenciája ma Bősön  Őry Pétert javasolta pártelnöknek a Körkép.sk megbízható értesülései szerint. Berényi Józsefet az Országos Tanács élén látnák szívesen. Az jól látható, hogy a kudarcot kudarcra halmozó Menyhárt József már saját járásában is le van írva.

 

Szintén ma tartotta járási konferenciáját a lévai járási szervezet. A Körkép.sk úgy értesült, hogy a lévaiak Berényi Józsefet javasolták a párt élére.

 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, asztal és belső tér
MKP járási konferencia Dunaszerdahelyen. Kép: MKP Fb-oldala

 

 hirdetes_810x300  

A Galántai járás, ahonnan Berényi származik, holnap tartja járási konferenciáját. Itt várhatóan szintén Berényi Forró Krisztián lesz az elnökjelölt. Több nagy járás konferenciája még várat magára.

 

Portálunk úgy tudja, a napokban további meglepetések várhatók a magyar párt tisztújítását megelőző jelölések körül. Pénteken újabb bejelentés várható.

 

Őry Péter már a Kongresszus előtt bebiztosíthatja magának az MKP elnöki székét

 

Az biztos, hogy rég volt ennyire nyitott a tisztújítás kérdése a magyar pártban. Annál is inkább, mert az ugyan kevés kongresszusi küldöttel rendelkező Szenci járás egy további személyt, a helyi lakos Bárdos Gyulát javasolta az MKP élére. Bárdos korábban már kategorikusan kijelentette, hogy nem lesz az MKP elnöke.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.