Nyitókép: Menyhárt József Fb-oldala

 

Ahogy arról előző írásunkban már 18.33-kor, a szavazás lezajlása után pár perccel beszámoltunk, Fenes Iván, Bős polgármestere lett az MKP régi-új Dunaszerdahelyi járási elnöke.

 

Bár nagyon szerette volna, nem jött össze a visszatérés Menyhárt Józsefnek. Az MKP korábbi, alkalmatlanságáról elhíresült bukott elnöke az elmúlt két hétben járta a régiót és keményen kampányolt saját maga mellett. Szerette volna ugyanis megszerezni a párt legerősebbnek tartott járásának vezetését, hogy azt ugródeszkaként felhasználva visszakapaszkodnon az OT-elnöki székbe.

 

Az MKP péntek délután Nyárasdon tartotta tisztújító járási konferenciáját. Ezen eldőlt, hogy a jelölést kapott öt személy, Menyhárt József, Őry Péter, Polák László, Karaffa Attila és Fenes Iván közül végül az utóbbi kettő vállalta a megmérettetést.

 hirdetes_810x300  

 

A járási konferencia küldöttei közül a leadott 102 szavazat alapján végül 4:1 arányban a járást eddigi is vezető Fenes Ivánnak szavaztak bizalmat.

 

Menyárt esélyeit információink szerint nagyban csökkentette a Körképen ma megjelent leleplező cikkünk a tisztújítás hátteréről.

 

Fenes Ivánnak gratulálunk és jó munkát kívánunk az elkövetkező időszakban.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.