Nyitókép: Martin Chren – starosta Ružinova/Facebook

 

Pozsony Főrév (Ružinov) városrészében mától új mintavételi pontot nyitottak. Az ingyenes antigéntesztelést a főrévi kultúrházban végzik. A tesztelésen bárki részt vehet, de aki nem szeretne a hidegben kint várakozni, az telefonon keresztül is kérhet időpontot.

 

A mintavételi pont hétfőtől péntekig reggel 8.00 órától délután 17.00 óráig tart nyitva. Az ebédszünet 12.00 órától 13.00 óráig tart.

 

 hirdetes_810x300  

Érdemes megjegyezni, hogy naponta 13.00 és 17.00 óra között csak az előre berendelt személyeken fogják elvégezni a tesztelést. Az időpontfoglalás ingyenes, naponta 12.00 órától 15.00 óráig lehet jelentkezni a 0911 717 818-as telefonszámon.

 

Marek Krajčí egészségügyi miniszter pénteken jelentette be, hogy december 7-től mindenkinek, aki átlépi az országhatárt, negatív koronavírus-teszttel kell rendelkeznie. Az eddig kivételt élvező ingázóknak és külföldön tanuló diákoknak szintén két hétnél nem régebbi negatív antigénteszt-eredményt kell tudniuk felmutatni. Az új rendelkezés miatt vélhetően több helyen is nyitnak majd mintavételi pontokat.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!