Nyitókép: Körkép.sk

 

Forró Krisztán csalódott és szomorú, hogy a hét folyamán egyenes adásban láthatták a választók mindazt, aminek ellenkezőjét sugározta eddig az MKP, a Most-Híd és az Összefogás az elmúlt hónapokban.

 

Ennek ellenére szerinte nem lehet kudarcnak tekinteni a tárgyalássorozatot, bár az egyesülés ezek után vélhetően nem lesz teljes.

 

Botrány lett az egységből. Cirkusszá vált a felvidéki magyar egyesülés

 hirdetes_300x300  

 

Az MKP elnöke a Pátria rádió szombat délelőtti műsorában úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt időszak megmutatta, hogy kompromisszumokra van szükség a három fél között. A dolgok 95 százalékában a három párt szerinte meg is egyezett.

 

Mint elmondta, az MKP vezetősége keresi a lehetőségét annak, hogy hogyan tudják közelíteni az álláspontokat. Mert ha az egyesítés elmarad, annak a közösség fogja meginni a levét.

 

Bízik abban, hogy a karácsonyi időszakban lehiggadnak a fejek, és az év elején nyugodt körülmények között folytatódhat a magyar gyűjtőpárt létrehozásának folyamata.

 

A műsor hangfelvétele ITT meghallgatható.

 

Ma reggel a Pátria Rádióban beszélgettünk az egyesülési folyamatról Finta Márkkal. A mintegy 20 perces hangfelvétel itt hallgatható meg:

Közzétette: Forró Krisztián – 2020. december 19., szombat

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!