Nyitókép: Körkép.sk

 

Január harmadik hetében ülhet ismét tárgyalóasztalhoz az MKP, az Összefogás és a Most-Híd. A decemberben kisiklott egyeztetések után az MKP bejelentette, hogy szeretné folytatni a tárgyalásokat a felvidéki magyar politikai egységről.

 

Botrány lett az egységből. Cirkusszá vált a felvidéki magyar egyesülés

 

Forró Krisztián saz MKP elnökségének tegnapi ülése értelmében levelet küldött az Összefogásnak és a szlovák-magyar vegyespártnak, melyben tárgyalóasztalhoz hívta a küldöttségeket.

 hirdetes_810x300  

 

„Bízom benne, hogy mindenki lehiggadt az ünnepek alatt, és felelősségteljesen áll a kérdéshez. 2021 a nemzeti újrakezdés éve. Ebben a szellemben gondolkodjon, aki komolyan veszi az egyesülést”

 

– fogalmazott Forró.

 

Az MKP elnöke szerint sok munka vár rájuk a jövőben, és szeretnének az emberekkel, az ő problémáikkal, kérdéseikkel foglalkozni és azokra válaszokat, megoldásokat találni.

 

Forró egyúttal azt is kijelentette, hogy az egységhez a három párton kívül további partnerekre lesz szükség.

 

?? Az MKP elnökségének tegnapi döntése értelmében ma levelet küldtem a Hídnak és az Összefogásnak, melyben ismét…

Közzétette: Forró Krisztián – 2021. január 13., szerda

 

Az MKP elnökségének tegnapi döntése egyúttal jelzés is a Most-Híd nevű szlovák-magyar vegyespárt irányába, akik a decemberi, rosszul elsült egységesülési folyamatot követően már csak kétoldalú tárgyalásokat szerettek volna az MKP-val.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!