Nyitókép forrása: tvnoviny.sk

 

Szabadlábra helyezték Monika Jankovskát, a korrupcióért és az igazságszolgáltatás befolyásáért egy éve vizsgálati fogságban ülő volt smeres államtitkárt. A Markíza televízió információi szerint a Legfelsőbb Bíróság helyben hagyta szabadlábra helyezési kérelmét. Az ellene induló bírósági büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

 

Jankovská mellett egy másik bírót, a bíróság függetlenségének megsértése miatt letartóztatott Richard Molnárt is kiengedték.

 

Eredetileg úgy volt, hogy Jankovská rács mögött marad, és úgy indul ellene március 11-én a bírósági büntetőeljárás. A volt smeres igazságügyi államtitkár, akik Marián Kočneren kívül a trencséni maffiával is együtt emlegettek, az elmúlt egy hónapot kórházban töltötte, január végén ugyanis gyógyszertúladagolással megpróbált véget vetni életének.

 

 hirdetes_810x300  

Frissítve 14:18-kor

 

Jankovská szabadlábra helyezéséhez 100 ezer euró óvadékot kellett letenni, ám nem tartott sokáig öröme, ugyanis amint kiengedték, a „Fatima” elnevezésű ügy miatt rögtön újra őrizetbe is vették őt a rendőrök.

 

Antidepresszánsokat vett be Jankovská, kórházba kellett szállítani

 

Jankovská beszélt Kočnerhez fűződő viszonyáról, de Ficot és Pellegrinit is megemlítette vallomásában

 

Jankovská megtört a börtönben! Gál Gábor egykori államtitkára beszélni kezdett

 

TVnoviny.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!