Nyitókép: SITA/Branislav Bibel/illusztráció

 

A pozsonyi rendőrség biztonsági intézkedéseket készített elő a szerdára tervezett pozsonyi tömegrendezvények miatt. Az intézkedések az élet, egészség és vagyon védelmére szolgálnak elsősorban.

 

Azokkal az emberekkel, akik úgy döntenek, hogy részt vesznek a mai napra szervezett fővárosi tüntetéseken, a Pozsonyi Kerületi Rendőrfőkapitányság konfliktuskezelő csapatának rendőrei fognak kommunikálni. A rendőrség közlése szerint igyekeznek majd konstruktív párbeszédet folytatni a jelenlévőkkel, megelőzni az esetleges konfliktusokat és agresszív fellépést.

 

A közlekedési rendészet rendőrei folyamatosan figyelemmel kísérik majd a közlekedésbiztonsági helyzetet Pozsonyban, szükség esetén elterelik a forgalmat. Ezzel kapcsolatban felszólítják a sofőröket, hogy respektálják az utasításokat.

 

 hirdetes_300x300  

A rendőrök felszólítják az embereket, hogy a demonstrációk ideje alatt mérlegeljék az autóhasználatot, amennyiben lehetséges, kerüljék el a belvárost, válasszanak inkább alternatív útvonalat.

 

A rendőrség felszólította az embereket, hogy szerdán, ha tehetik, inkább kerüljék el Pozsony belvárosát

 

A rendőrök arra is felszólítják a tüntetések résztvevőit, hogy ne vigyenek magukkal pirotechnikai eszközöket, fegyvereket, vagy más tárgyakat, amelyeket támadásra lehet használni. Mint fogalmaznak, a közrend megzavarása vagy törvényellenes cselekedet elkövetése esetén kihasználják törvény adta jogaikat, hogy fellépjenek a rendbontókkal szemben.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!