Nyitókép: TV Markíza

 

Szinte az egész országot megdöbbentette annak a 11 éves lánynak az esete, akit Annamajorban (Szenci járás) leitattak, megvertek, meztelenre vetkőztettek, majd levideóztak. A 11 éves lány édesanyja nem kíván mást csak azt, hogy az elkövetők igazságos büntetést kapjanak.

 

A lányt január 2-án megtámadták, leitatták, levetkőztették, majd az incidensről videókat készítettek, amelyeket a közösségi oldalon tettek közzé. Az az elkövetők 14–16 éves tinédzserek voltak.

 

 hirdetes_300x300  

A felfoghatatlan tett óta öt nap telt el, de az elkövetők közül eddig még senki sem kért bocsánatot sem a 11 éves megalázott lánytól, sem az édesanyjától.

 

„A mai napig egyikük sem kért bocsánatot. Sem a lányomtól, sem tőle. Holott némelyik szülőt személyesen ismerem“

 

– mondta a Markíza Televíziónak a lány édesanyja.

 

Felfoghatatlan! Leitattak, összevertek, meztelenre vetkőztettek, majd levideóztak egy 11 éves lányt Annamajorban

 

Épp ellenkezőleg. A közösségi oldalon az elkövetők olyan hencegő bejegyzéseket tesznek közzé, miszerint nem fog bántódásuk esni amiatt, amit tettek.

 

 „Nekem az az egyetlen célom, hogy mindannyiukat igazságosan megbüntessék. A hároméves szabadságvesztéssel elégedett leszek“

 

– mondta az édesanya, aki egyúttal mindenkit arra kért, hogy fejezzék be a lányáról készült videók és fényképek megosztását, terjesztését.

 

A kiskorú lány ügyében rablás miatt indított eljárást a rendőrség, de nem kizárt, hogy az ügyben folyó eljárást a későbbiekben átminősítik.

 

Mikulec: Nem a rendőrség dolga a szülők és az iskola helyett nevelni a gyerekeket

 

TvNoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.