Nyitókép: topky.sk/R.T. archívuma

 

Romana Tabák parlamenti képviselő nem zárta ki, de nem is erősítette meg, hogy belépne a Sme rodina parlamenti klubjába.

 

„Örülök, hogy nyitva áll előttem a Sme rodina parlamenti klubja. Egyelőre azonban továbbra is független képviselőként fogok tevékenykedni a parlamentben“

 

– mondta a TASR-nek Boris Kollának, a Sme rodina elnökének azon kijelentésére reagálva, miszerint szeptembertől három új taggal bővül a mozgalma parlamenti klubja.

 

 hirdetes_810x300  

„Nem látok okot arra, hogy nyilatkozzak az SaS és az OĽaNO közötti politikai harcról, és hogy eszköze legyek ennek a háborúnak“

 

– tette hozzá a képviselő. Arra a kérdésre, miszerint szeptemberben bejelenti-e csatlakozását a Sme rodina klubjához, azt válaszolta „minden lehetséges“.

 

Kollár pénteken a TA3 műsorában megerősítette, hogy a Sme rodina klubja szeptembertől 20 képviselővel fog működni. A mozgalom parlamenti klubját Romana Tabák, Ján Krošlák és Jozef Šimko fogja erősíteni.

 

Kollár nem támogatja Sulík „kitalációit”. Szerinte az SaS elnöke „zsákutcába manőverezte magát”

 

Tabákot azután zárták ki az OĽaNO klubjából, miután nem szavazta meg Robert Fico (Smer) vizsgálati fogságba történő kiadatását.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!