Nyitókép: SITA/Branislav Bibel

 

A Smer-SD elnöke, Robert Fico tudja, hogy egyedül a jogállamiság folyamatos aláásása és a munkájukat végző bűnüldöző szervek becsmérlése mentheti meg őt – reagált Veronika Remišová, a Za ľudí elnöke, befektetési, régiófejlesztési és informatizációért felelős miniszter Robert Fico vasárnapi, a TA3 politikai vitaműsorában elhangzott nyilatkozatára.

 

Remišová szerint egyértelmű, mi a terve Ficonak Szlovákiával.

 

„Abbahagyni a jelöltjeik ellen indított eljárásokat, megtisztítani a rendőrséget a becsületes nyomozóktól, megszüntetni a Speciális Ügyészséget és a Specializált Büntetőbíróságot, és ismét mindenhova beültetni a „smeres mitugrászokat“, hogy mindenki büntetlenül lophassa szét és használhassa ki az államot“

 

 hirdetes_300x300  

– konstatálta Remišová.

 

Kollár: Még Fico referenduma előtt jöhet az előrehozott választás

 

Hozzátette, hogy Fico minden vitaműsorban „hazudik a nyomozókról és a folyamatban lévő eljárásokról, és a korrupt alakokat rendszeresen összehasonlítja a politikai foglyokkal“.

 

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a Smer-SD elnöke igazat is mondott, mégpedig azt, hogy a leendő kormánynak minden erejét az újjáépítési tervből és az uniós forrásokból származó hatalmas pénzcsomagra kell összpontosítania.

 

„Pontosan ez az oka annak, hogy miért tesz meg Fico/Pellegrini mindent azért, hogy hatalomra kerüljenek”

 

– mondta Remišová.

 

Szerinte Fico nyilatkozatainak figyelmeztetésnek kellene lennie azok számára, akik előrehozott választásokat akarnak, vagy szétverik a koalíciót.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.