Nyitókép: SITA

 

Solymos László, a Most-Híd elnöke szerint Orbánék Lukasenko dikátorhoz hasonlóan így akarják befolyásolni a parlamenti választásokat a Smer javára.

 

Igazi összeesküvés-elméletet költött a közvélemény-kutatások alapján szinte mérhetetlen, felvidéki magyar árulókból álló Modrí/Most-Híd koalíció választási listájának második embere, Solymos László.

 

Solymos szerint az, ami most tapasztalható a magyar-szlovák határon, kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit Lukasenko fehérorosz diktátor okozott a lengyelek szerint a két ország határszakaszán. Azaz, migránsok odaszállításával kívánta destabilizálni Lengyelországot. Hamran István országos rendőrfőnök ma arról tájékoztatott, hogy a migránsok között két terroristát azonosítottak.

 hirdetes_810x300  

 

Hamran országos rendőrfőkapitány: Az illegális migránsok között két terroristát azonosítottunk

 

Solymos politikusi felelősségének teljes tudatában azt írja:

 

„A déli határon át érkező migránsok száma növekszik, s ez elsősorban a magyar rendőrség tétlenségének köszönhető. Adódik a kérdés, csak véletlen az egybeesés a Szlovákia déli régióiban kialakult helyzet és aközött, hogy a magyar kormány májustól augusztus 4-ig 1385 embercsempészt engedett szabadon a magyar börtönökből úgy, hogy senki sem ellenőrizte, a csempészek elhagyták-e az országot, illetve büntetésük hátralévő részét letöltik-e hazájukban.”

 

A vegyespárti politikus szerint

 

„ha a magyar kormánypárt a szeptemberi parlamenti választások előtt úgy döntött volna, hogy Robert Ficót, valamint a Republika és a Szövetség pártokat segíti, nem viselkedne másként.”

 

 

A Körkép.sk megkereste a magyar kormány szóvívőjét, mit szól a szlovák választási kampány finisében északról érkező provokációhoz. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.