Nyitókép: Dunaszerdahely Fb-oldala

 

„Kedves Vásározók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a tegnapi eseményekre, a Csallóközi Vásár területére beosztott teljes biztonsági személyzetet az érintett cég lecserélte, továbbá tájékoztatásuk alapján garanciát vállalnak a vásár nyugodt, biztonságos és zökkenőmentes lebonyolításáért.”

 

Így reagált Dunaszerdahely városa hivatalos közösségi oldalán azután, hogy tegnap immár nemzetközi botrányt és komoly visszhangot kiváltva a dunaszerdahelyi Csallóközi Vásár biztonsági szolgálatát ellátó cég képviselői megverték a zenekar egyik technikusát, miközben az a munkáját végezte.

 

Az őrző-védő szolgálat emberei először tagadták az egészet, csak a videófelvétel birtokában ismerték el, hogy az eset egyáltalán megtörtént. A Republic technikusa kórházi kezelésre szorult, és a zenekar menedzsere szerint sokáig munkaképtelen marad. Az utánuk fellépő TNT zenekar koncertje idő előtt ért véget.

 hirdetes_300x300  

 

A Körkép.sk ITT és ITT írt korábban a történésekről. Először beszámolva arról, mi történt a fellépés közvetlen végén, majd megírtuk azt is, amit a Republic zenekar menedzsere reagált.

 

Ezt követően intéztük az alábbi kérdéseket Dunaszerdahely sajtóosztályához, illetve polgármesteréhez:

 

– Mi történt a város szempontjából pontosan?
– Mi a biztonságért felelős cég neve?
– Ki volt a megrendelője a koncert, illetve a vásár biztonságát garantáló szolgáltatásnak?
– Milyen következményei lettek, lesznek az esetnek az illetékes cégre vonatkozóan?
– Mivel kívánja megnyugtatni Dunaszerdahely a fellépőket, illetve a vásárba kilátógatókat arról, hogy biztonságuk garantált?
Kérdéseink után három órával a város jelezte, hogy kirúgta a biztonsági szolgálatot eddig ellátó céget, Dunaszerdahely pedig garanciát vállal a vásár nyugodt, biztonságos és zökkenőmentes lebonyolításáért.
Kedves Vásározók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a tegnapi eseményekre, a Csallóközi Vásár területére beosztott teljes biztonsági személyzetet az érintett cég lecserélte, továbbá tájékoztatásuk alapján garanciát vállalnak a vásár nyugodt, biztonságos és zökkenőmentes lebonyolításáért.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.