Nyitókép: Republic zenekar közösségi oldala

 

Péntek este, a 41. Csallóközi Vásár keretében lépett fel az egyik legnépszerűbb magyarországi együttes, a Republic. A koncert kapcsán munkavágzés közben megtámadták és megverték a zenekar technikusát.

 

A vásár főszevezője Dunaszerdahely városa, mely a rendezvény biztonságáért is felelős. Az eset másnapján a város közösségi oldalán reagált a történésekre, melyben furcsamód elhatárolódik saját biztonsági szolgálatától. Az ügy részleteiről itt írtunk bővebben:

 

Megverték a Republic zenekar technikusát a Csallóközi Vásárban – Dunaszerdahely városa elhatárolódik saját biztonsági szolgálatától

 hirdetes_810x300  

 

Néhány órával később Dunaszerdahely közösségi oldalán a zenekar menedzsere, Németh Erika fűzött kommentárt az esethez. Elmondta, hogy a zenekar leütött, kórházba került technikusa hajszál híján úszta meg.

 

„Dolgozni jó darabig nem tud, de lényeg, hogy életben maradt. Ez nem a rárontott négy alakon múlt”

 

– írta le az esetet Németh Erika, elmondva, hogy ha nem lett volna videófelvétel az esetről, a biztonsági szolgálat el sem ismeri tettét.

 

Kép forrása: Facebook, Dunaszerdahely város hivatalos közösségi oldala, hozzászólás

 

A Körkép.sk kérdésekkel fordult a város vezetéséhez az üggyel kapcsolatban. Amint választ kapunk, visszatérünk a témára.

 

Frissítve: Dunaszerdahely városa jelezte, hogy kirúgta a vásár biztonsági szolgálatát ellátó céget

 

Dunaszerdahely városa reagált a Republic technikusának megverésére. Kirúgták az illetékeseket

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.