Nyitókép: Körkép.sk

 

Peter Pellegrinit fogja támogatni az elnökválasztás második fordulójában – közölte Forró Krisztián pártelnök a Pellegrinivel tartott közös sajtótájékoztatón.

 

„Jelen pillanatban és a jelenlegi helyzetben ő a legjobb választás” – mondta Forró, hozzátéve: elnökjelöltként három fontos témája volt az első fordulóban. Először, a Szlovákiában élő magyarságnak jól kell élnie, mert ha a magyarok jól élnek, akkor a többi nemzetiségnek is jól fog menni a dolga. A második fontos téma számára az, hogy ne hanyagolják el a déli régiókat. Harmadszor kiemelte: fontos számára, hogy Szlovákia és Magyarország együtt tudjon dolgozni. Forró elmondta, hogy a kettős állampolgárságról is tárgyalt Pellegrinivel, de konkrétumokban még nem állapodtak meg. Közös nevezőként szolgál, hogy a külpolitikában sokszor azonos nézeteket vallanak”

 

– mondta Pellegrini, hozzátéve: a koalíció érdeke a déli régiók fejlődése és fejlesztése.

 

 hirdetes_300x300  

Király Zsolt: A malac meg annak a farka – Avagy mi zajlik az államfőválasztási kampányban a Magyar Szövetségben?

 

Forrás: Körkép.sk

 

A Körkép.sk kérdésére, hogy hogyan akarja elérni, hogy több magyar menjen el szavazni, Forró Krisztián azt válaszolta: Fontos, hogy az emberek megértsék, milyen fontos ez a választás, ahogy az is, hogy Szlovákia a béke útját választja. Kiemelte: elnökjelöltként áll itt, hogy támogassa Pellegrinit.

 

Pellegrini és Forró közös bejelentésre készül

Íme, a sajtótájékoztató felvétele:

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.