Országszerte több fogászati rendelővel és klinikával rendelkezünk. Többéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a klinikák, ahol minden fogászattal kapcsolatos kezelés elérhető. Fogorvosaink és specialista szakembereink így nagyon sok időt spórolhatnak meg a páciensnek, mivel „egy tető alatt” találjuk meg közösen mindenre a megoldást. A fogászati kezelések széles körét tudjuk biztosítani, mindezt természetesen a páciens igényeinek maximális figyelembevétele mellett, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően.

 

A konzerváló fogászati kezeléseken kívül (fogtömések, esztétikai tömések, gyökérkezelések) specialistáink a következő szolgáltatásokat tudják nyújtani leendő pácienseinknek: fogszabályozás, sebészeti fogeltávolítás, implantátumok beültetése, protetika-fogpótlások, parodontológia, ill. természetesen fogfehérítéssel és dentálhigiéniai kezelésekkel is foglalkozunk. 

 

Klinikánkon lehetőség lesz panorámaröntgenes vizsgálatra, ami képes feltárni a szabad szemmel nem látható problémákat, ill. CBCT-felvételt (komputertomográfia) is tudunk készíteni, amely a lehető legrészletesebb képeket képes elkészíteni a csontszerkezetről és a fogakról. Periapikális (foggyӧkércsúcs körüli) röntgenünkkel a fog koronájának legfelső pontjától egészen a gyökér legalsó pontjáig mindent láthatunk, a fogat megtámasztó csontállománnyal együtt.

 

 hirdetes_810x300  

Fogorvosaink felé a szakmai feddhetetlenségen túl elvárásunk az empátia, igényesség és precizitás is. Magas színvonalú fogorvosi anyagokkal, legfrissebb szakmai háttérrel és a legmodernebb gépekkel várjuk Ӧnt bármilyen fogászati problémájával.

 

Klinikánk vezető fogszakorvosa Dr. Schneider Zoltán, aki a Pécsi Tudományegyetem Fogorvosi Karán szerezte diplomáját. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, főleg az implantációs fogpótlások területén. Magyarországon több neves klinikán nagyszámú magyar, német és osztrák beteget látott el. Hobbija a tenisz és a horgászat. Elengedhetetlennek tartja a folyamatos szakmai fejlődést, rendszeresen vesz rész konferenciákon és különböző tanfolyamokon. Fő célja a minőségi betegellátás, illetve a maximális minőségre törekvés mellett egy barátságos, kellemes és nyugodt légkör kialakítása a klinikán.

 

Dunaszerdahelyen a Fő utca 5806/26 cím alatt találnak meg minket. Szeretettel várjuk pácienseinket, legyen Ön is az elsők között, foglaljon időpontot még ma: +421 911 880 105.

 

 Egyéb elérhetőségeink: 

www.dsclinic.sk

facebook: DSclinicDS

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.