Nyitókép: (x)

 

A női övet a legtöbbünk általában hajlamos figyelmen kívül hagyni, mint kiegészítő, vagy csak praktikus célból hordjuk, pedig erősen befolyásolja az öltözék teljességét.

 

Olyannyira, hogy ha megfelelően van megválasztva, akkor domináns és szerény akcentusa is lehet a megjelenésednek. Az utóbbi például megnyilvánulhat az öv színében, a vonalvezetésében, sőt akár még a különleges övcsatjában is. Szerezd be a legmenőbb darabokat a Topicipő webáruház kiegészítő kategóriájából!

 

Női öv ruhával

 hirdetes_810x300  

 

Akkor sem kell feltétlenül lemondanod a női öv viseléséről, ha a ruhatárad közel 90%-át a ruhák teszik ki. A segítségével ugyanis ezek a darabok is nagyszerűen feldobhatók.

 

Ha van például egy olyan testhezálló ruhád, amit szeretsz az elegáns alkalmakkor bevetni, akkor ahhoz mindenképpen egy gyöngyből készült, szép csattal ellátott díszöv választását javasoljuk.

 

Abban az esetben viszont, ha inkább egy oversize ruhát viselnél, akkor feltétlenül helyezz el egy széles övet a derekadon, hogy kihangsúlyozd azt!

 

Ha pedig már megtaláltad a favorit női öv alternatívádat a Topicipő webáruház kínálatában, akkor javasoljuk, hogy vásárolj egy színben hozzáillő táskát is, hogy még teljesebbé tedd a szettedet!

 

Női öv pulóver ruhával vagy kardigánnal

 

Ősszel, télen illetve kora tavasszal a többségünk előszeretettel visel garbós vagy állógallérral ellátott pulóver ruhát, amelynek a derekán elhelyezve szintén igazán szuperül mutat egy stílusos öv.

 

Ha a kelleténél alacsonyabb lennél, akkor továbbjavíthatsz az arányaidon, ha a választott kiegészítőt minél feljebb helyezed el, szinte már a melleid alatt. Ezáltal ugyanis sokkal hosszabbnak látszódnak majd a lábaid.

 

Ugyanez igaz a kardigánra is, amelyet mi főleg egy midiszoknyával szoktunk párosítani, hogy hogy garantáltan extra nőies legyen az összhatás. Abban az esetben, ha éppenséggel egy vastagabb kardigánra esne a választásod, és nem szeretnéd, hogy elrejtse az alakodat, akkor mindenképpen egy vastag övet válassz hozzá, ami gyönyörűen karcsúsít majd!

 

De egyébként ez a ruhadarab remekül fest farmerral és ruhával egyaránt, ráadásul tökéletes kiegészítő a hideg napokon.

 

Női öv kabáthoz

 

Bár a női övnek a kabáthoz való viselése kapcsán különböző nézetek léteznek, de mi úgy gondoljuk, hogy érdemes ezzel az opcióval is élni, mivel amellett, hogy kiemeli a derekadat, abszolút elegáns és előkelő stílust kölcsönöz.

 

Persze ebben az esetben is fontos, hogy megfelelően kerüljön megválasztásra az öv színe és a mérete. De szerencsére a fentebb már említett webáruház kínálatában kiegészítőkből nincs hiány, így könnyedén hozzáigazíthatod az övedet az adott helyzethez és a stílusodhoz. Szóval egyáltalán nincs mitől tartanod.

 

Bízunk abban, hogy a fentebb említett javaslataink elnyerik majd a tetszésedet, és néhányat közülük az elkövetkezendő hónapokban ki is próbálsz majd.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!