Nyitókép: Körkép.sk

 

Álarcos rendezvények zajlottak Csallóköz szerte.

 

Örömteli program Csilizradványon

 

A csilizradványi óvodások megtekinthették a Kincsesláda Bábszínház farsangi előadását. Ezzel a programmal a Radványkodók (a csilizradványi önkormányzat mellett működő gyermek- és ifjúsági klub) lepte meg őket.

 

 hirdetes_300x300  

Radványkodók – a csilizradványi önkormányzat mellett működő gyermek- és ifjúsági klub megtartotta nyári programjait

 

A szervezők nagy örömére a gyerekek érdeklődését igazán felkeltette az előadás. „Balázs bácsi játéka” lekötötte figyelmüket, lévén, interaktív program volt. Így a jelenlévők is bekapcsolódhattak a mesébe…

 

 

Farsangi mulatozás Csilizközben – Képekkel

Jelmezbál Csenkén

 

Változatos jelmezeket öltöttek magukra a csenkeiek. A résztvevők felvonulása után különféle programok között válogathattak az érdeklődők. Köztük arcfestés, UV party, mini disco, de mókás foglalkozások is voltak.

 

 

 

Aki megéhezett, gofrit, sült kolbászt, hot-dogot, de sült burgonyát és sós falatokat is fogyaszthatott. Az eseményen mindenki jól érezte magát.

 

 

 

 

 

 

Farsangi mulatság Szap községben

 

A mulatság a Csemadok helyi alapszervezetének, illetve a szapi önkormányzat rendezésében zajlott. Kicsik-nagyok egyaránt beöltöztek, hogy a farsangi táncot közösen tudják eljárni. A rendezvény részben jótékonysági jellegű is volt, hiszen a tombolajegyek árából befolyt összeget a gyermekek foglalkozásaira fordítják – tudtuk meg Mézes Vivientől, a Csemadok szapi alapszervezetének elnökétől.

 

 

 

 

A helyi kultúrházban igazán jó hangulat uralkodott, így a jelenlévők remélik, jövőre újfent megrendezhetik a farsangi mulatságot a községben.

 

 

 

 

 

 

Farsangi bál Albáron

 

A Szlovák Vöröskereszt albári szervezete és a helyi önkormányzat mulatságot szervezett a gyermekek és a felnőttek részére. A helyi alapiskola tornatermében tartott farsangi bálba különféle jelmezekben érkeztek az érdeklődők. A változatos programok, a közös tánc után a szervezők kihirdették, melyik „öltözék” nyerte el leginkább a tetszésüket.

 

 

 

 

 

 

Körkép.sk/Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!