Nyitókép: skslovan.com

 

A Slovan vezetősége hétfőn találkozott a szurkolók képviselőivel. Megbeszélésük értelmében a klub azt javasolja minden mérkőzésre kilátogató hazai drukkernek, hogy a Slovannal és a mérkőzéssel foglalkozzanak, ne a Fradistákkal. A megbeszélésen ifj. Kmotrík is jelen volt.

 

Az elfogadott kommüniké szerint:

 

„A klub és a szurkolók arra szólítunk fel mindenkit, hogy ezen a fontos találkozón ne hagyják magukat kiprovokálni. Felszólítjuk a szurkolókat, hogy tartózkodjanak mindenfajta nemzetiségi bekiabálástól és ne akarjanak becsempészni a stadionban nemzetiségi üzenetet tartalmazó transzparenst. Tartózkodjanak a poharak és egyéb tárgyak bedobálásától a játéktérre. Bármilyen nemzetiségi gyalázás a következő európai kupafordulóban zártkapus meccset fog eredményezni.

 

Közös célunk, hogy fantasztikus hangulatot teremtsünk és űzzük, hajtsuk a csapatot és a játékosokat. A szurkolók az egész mérkőzés során  – legyen bármilyen is az eredmény – váljanak az égszínkékek motorjaivá. A Slovan és sajátjaik támogatásával foglalkozzunk, ne az ellenféllel.“

 

A nyilatkozatot a C-szektor, a Slovan Ultrái és szurkolói csoportjai is elfogadták. A Slovan ultrái közösségi oldalukon annyit azért hozzátettek, hogy az ellenfél száma egy fővel bővül szerdán, ez pedig az UEFA lesz.

 hirdetes_810x300  

 

Továbbjut a Ferencváros a Slovan ellen a BL-ben?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Egy másik cikkben a klub kérdezz-felelek formában a továbbra is elérhető belépőjegyek okait magyarázza. Mint írják, azért nem sikerült eladni minden belépőjegyet, mert zártkörű rendszerben zajlott az értékesítés, hogy elkerüljék a 30 évvel ezelőtti helyzetet, amikor a Téglamezei stadiont ellepték a zöld-fehér szurkolók.

 

„Most 95 százalékban Slovanisták ülnek majd a nézőtéren”

 

– dicsekszik a klub, mely azt azért elismeri, hogy így sok Slovanista – főleg messzebbről – a stadionon kívül reked.

 

Slovan-Fradi előtt: Hiába minden hazai próbálkozás, továbbra sincs teltház Pozsonyban

 

A klubvezetés szerint bár rengeteg kérés, telefonhívás, email érkezett, új kódokat már nem állítanak ki, mivel lehetetlen ellenőrizni, hogy azokat nem más csapatok huligánjai vásárolják-e fel Budapestről, vagy Dél-Szlovákiából (itt a DAC-ra gondolnak.)

 

Amennyiben a Slovannak nem sikerül eladnia minten jegyet, a mérkőzés napján is lehet majd még online jegyet vásárolni (az erre feljogosító speciális kód birtokában.)

 

A mérkőzéssek kapcsolatos további cikkeink ITT olvashatók.

 

 Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.