Nyitókép: Körkép.sk

 

Több ezer belépőjegy vár még gazdára a Slovan-Fradi szerdai visszavágó mérkőzése előtt. Mi több, a hazai, tehát a slovanista B-középbe is még belépőjegyek százai elérhetőek. Hiába volt tehát minden próbálkozás, zártkörű értékesítés, a fejenként négy belépőjegy megvásárlására jogosító kódrendszer, a bajnoki mérkőzésre ingyenes csomag, csak nem képes teltházat produkálni a pozsonyi Slovan.

 

A Körkép.sk ismét belógott a klub jegyértékesítő rendszerébe, hogy körülnézzen, hogy áll a jegyeladás alig pár nappal a szerda esti találkozó előtt. Amint arról beszámoltunk, a Slovan már második hete árusítja a jegyeket, és igencsak ideges a hazai szurkolók hozzáállása miatt.

 

 hirdetes_300x300  

Az alábbi helyzet a vasárnap esti (július 24.) állapotokat tükrözi.

 

Kék színű a hazai B-közép, sötétpiros a vendégszektor. Kép forrása: SK Slovan

 

A legtöbb szabad jegy a hazai ultrákkal szembeni D-tribünre áll rendelkezésre. Durva számításaink szerint 2-3 ezer darab. Itt lesz egyébként a vendégszektor is, mégpedig a D201-D204 szektorokban. A Fradi-tábornak fenntartott belépőjegyeket alig néhány perc alatt értékesítette a Ferencváros, mi több, nagyon sok vendégszurkoló így sem jutott belépőhöz. Az igény ugyanis jóval nagyobb, mint a rendelkezésre álló mintegy 1100 meccsjegy.

 

Ezzel szemben a Slovannál még pár nappal a találkozó előtt is simán jegyhez lehet jutni. Feltéve, ha rendelkezel a klub által kiállított egyedi azonosító kóddal. Természetesen, a felvidéki magyarokat az ilyen akadály sem különösebben tántorította el, és tucatszámra vásárolták fel a hazaiaktól ezeket a kódokat.

 

De nézzük, hány szabad jegy áll még rendelkezésre a Téglamezei stadionba.

 

Íme, a vasárnap esti állapot

 

A 12 eurós hazai B-közép a C101-C104illetve C201-C206 szektorokban helyezkedik majd el. A Körkép.sk információi szerint tegnap este is még több száz elérhető jegy állt rendelkezésre. Íme:

 

A hazai B-középbe még rengeteg a szabad jegy. Kép forrása: Körkép.sk

 

A hazai B-középbe még rengeteg a szabad jegy. Kép forrása: Körkép.sk

 

A hazai B-középbe még rengeteg a szabad jegy. Kép forrása: Körkép.sk
A hazai B-középbe még rengeteg a szabad jegy. Kép forrása: Körkép.sk

 

 

 

Az A-tribünön is vannak még szektorok, ahová jegyet tudnak venni 20 euróért

 

Az A-tribünön is vannak még szabad szektorok 20 eurós jegyekkel.

 

Ha pedig a vendégszektornak fenntartott D-tribünt és a D-szektorokat nézzük, a helyzet azt mutatja, hogy a hazaiak nem nagyon vásárolják a jegyeket a magyar tábor mellé.

 

 

Mi több, a D-105-es szektorba felfüggesztették a belépőjegy árusítást, ami azt jelezheti, előfordulhat, hogy a rendőrség ide tereli azokat a a felvidéki magyarokat, akik a különböző hazai szektorokba vásároltak jegyeket. Ha ez a döntés születne, azonnal megoldódik minden probléma és nagyban csökken a Slovanisták és a felvidéki magyarok kevereédésnek veszélye a lelátókon. Hogy milyen taktikát választ majd a rendezőség, szerdán kiderül.

 

A Körkép.sk természetesen ott lesz a találkozón.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.