Foci

Összefog a Kárpát-medencei magyarság a DAC érdekében a bukaresti Steaua ellen

Székely szurkolók is részt vesznek Bukarestben csütörtökön, a DAC EKL mérkőzésén

Nyitókép: Sepsi OSK FB-oldala

 

Székely szurkolók is részt vesznek Bukarestben csütörtökön, az FCSB (korábbi Steaua Bukarest) és a DAC Európa Konferencia Liga mérkőzésén.

 

Az erről szóló hírt a román első osztályban vitézkedő Sepsi OSK szurkolói osztották meg, akik buszos utazást szerveznek a román fővárosba, hogy együtt szurkoljanak a dunaszerdahelyi klubbal a román rekordbajnok ellen.

 

FIGYELEM! Legyünk ott, és buzdítsuk a csapatot minél többen!

 

Tisztelt Sepsi OSK-rajongók, szurkolók! Busz indul a FCSB–FC DAC 1904 Dunaszerdahely mérkőzésre , 2022. augusztus 11-én, csütörtök 16:00 órakor a Városi Stadion elől

 

– áll a felhívásban.

 

 

Nicolae Ceaușescu egykori csapata legutóbb Dunaszerdahelyen botrányos bírói teljesítmény mellett 1:0-ás győzelmet aratott. A találkozón a hazaik vezetőedzője, Gula is több taktikai hibát vétett, ami egyértelműen rányomta a bélyegét a meccs kimenetelére.

 

EKL: Botrányos játékvezetés, emberhátrányban kapott ki a DAC

 

Azóta az is kiderült, hogy az UEFA 50 ezer eurós büntetésre és az ultrák szektorának bezárására büntette a román csapatot. Mondanunk sem kell, hogy mindez kiváltotta a soviniszta, magyargyűlölő klubtulajdonos, Gigi Becali nemtetszését.

 

UEFA: 50 ezer eurós és szektorbezárásos büntetést kapott a DAC bukaresti ellenfele Orbán fenyegetése után

 

A DAC csütörtökön 19.30 órakor lép pályára, a mérkőzést a szlovák, a magyar (és vélhetően) a román közmédia is közvetíti.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 14 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Almassy
2022. aug. 06. 18:45

Giginek istenkomplexusa lehet, és azt hiszi ő a vajda Bukarestben. Buta román, aki még a magyar miniszterelnököt is a szájára vette. Hajrá DAC! Hajrá Sepsi! Hajrá magyarok!

  Petike
  2022. aug. 08. 08:07

  eloszor si Szepsi és nem Sepsi Hajrá DAC

   Bendegúz Ábrahám
   2022. aug. 10. 22:19

   Petike, te jártál a kocsmán túl is? Mert van Szepsi is: https://www.moldava.sk/hu/ Meg Sepsiszentgyörgy is: https://hu.wikipedia.org/wiki/Sepsiszentgy%C3%B6rgy A kettő között van néhány száz km különbség: https://goo.gl/maps/FvUJxeV9jXfpSLZx5

Péter
2022. aug. 08. 17:23

Tanulj tinó ökör lesz belőled !!!!

Samuel
2022. aug. 10. 00:19

Én holnap Lengyelországba utazok, drága vörös-fekete Spartakunk, egész Galanta szurkol nektek, akárhogy is fáj dac a sz@r

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket