Nyitókép: dac1904.sk

 

A DAC csapatkapitánya, aki nem hosszabbított szerződést a klubjával, már tudja, hol folytatja. Sajtóhírek szerint a védő, Dominik Kružliak a legutóbbi görög bajnokság hatodik helyén végzett Volos NPS-be igazolt.

 

Kružliak a görög csapat negyedik erősítése. A DAC ellenben eddig kilenc játékosát vesztette el. Blackman érkezését a Slovan ma jelentette be. Kérdés az is, hogy Nikolua Krstovič marad-e sárga-kék szerelésben. Amennyiben akad csapat, aki hajlandó kifizetni a Világi Oszkárék által kért 6 millió eurót, a játékos pedig megfelel az orvosi vizsgálatokon, már viheti is.

 

 hirdetes_810x300  

Érdekesség, hogy Krstovičot legközelebb szombaton láthatjuk majd Podgoricában, a Montenegró–Magyarország Eb-selejtező mérkőzésen.

 

A DAC eddig két új érkezőt jelentett be, mindkettő Adrian Gula vezetőedző korábbi játékosa volt. Ők a havi 14 ezer euróért érkező Aleš Černák, aki legutóbb a prágai Bohemiansban futballozott, illetve Filip Kaša a pilzeniektől.

 

Blackman után Kružliak is: Miközben a Fradi és a Slovan szorgalmasan erősít, a DAC kerete gyengül

 

A DAC célja a vezetőedző elmondása alapján az Európa Konferencia Liga csoportkörébe való kerülés. A klub már el is kezdte a bérletek árusítását, melynek ára a kapu mögé kerek 40 euróval drágább, mint a BL-ben induló Ferencváros szezonbérlete.

 

Körkép.sk hírlevél: 1. A mai DAC leggyengébb láncszeme a klubvezetés. 2. A KDH és a Szövetség egymástól inspirálódhat. 3. Budapest lesz szerdán a foci fővárosa

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!