A parlament elnöke, Andrej Danko nem fog részt venni mediális játszmákban – mondta az SNS vezére azzal kapcsolatban, hogy Lucia Ďuriš Nicholsonová szerint Danko korrupciós botrányban érintett, amiről vizsgálati anyag is készült.

 

„A rendőrség világos állásfoglalást adott, hogy személyemmel szemben nincs és nem is volt elkezdve büntetőeljárás, a hírszerző információkkal kapcsolatban pedig nem nyilatkozom, mivel azokkal nem is rendelkezek.”

Lucia Nicholsonová szerint titkos rendőrségi dokumentum bizonyítja, hogy Danko korrupt

Lucia Ďuriš Nicholsonová (SaS) parlamenti alelnök mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a Belügyminisztériumhoz és a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz (NBÚ) fordult azzal a kérelemmel, hogy nyilatkozzanak az állítólagos bűnügyi információkkal kapcsolatban, amelyeket postafiókjába kézbesítettek.

A rendőrség nem folytat eljárást Dankoval szemben

Nicholsonová múlt héten a parlamentben jelentette be, hogy egy titkosított rendőrségi információt juttattak el hozzá a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökségtől (NAKA), amelyben korrupció gyanújáról van szó Andrej Danko házelnökkel kapcsolatban. A kérelem megírását szerinte az indokolta, hogy a NAKA és a belügyi vizsgálóbizottság is ellentétes álláspontot fogalmazott meg.

 hirdetes_810x300  

 

Teraz.sk
kép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!