Vizet, ételt gyűjtenek és visznek a menedékközpontba Las Vegas-i lakosok a vasárnap éjjeli lövöldözés áldozatainak – hangzott el az M1 aktuális csatornán kedd délután.

 

Egy Las Vegasban élő magyar nő a műsorban azt mondta: rögtön a vasárnap éjjeli lövöldözés után és azóta is nagyon sokan segítenek az áldozatoknak. Közvetlenül a támadás után a sebesültek kórházba vitelével segítettek nagyon sokan, azóta pedig – a véradás mellett – jeget, vizet és ételt gyűjtenek, majd a menedékközpontba viszik.

FRISSÍTVE: Legkevesebb 50 halott és 406 sebesült! Gépfegyverrel lőttek a tömegbe Las Vegasban (Videók)

A magyar nő arra is kitért, hogy a kaszinók üzemeltetői a hírek szerint szigorítani akarják a belépéskor követendő biztonsági intézkedéseket.

 

 hirdetes_300x300  

Ötvenkilencen haltak meg és jelenlegi adatok szerint 527-en sebesültek meg vasárnap éjjel, amikor az egyesült államokbeli Las Vegasban egy countryzenei koncert közönségére tüzet nyitott Stephen Paddock 64 éves, büntetlen előéletű, amerikai állampolgár a közeli Mandalay Bay Hotel és Kaszinó 32. emeleti erkélyéről. Az Iszlám Állam vállalta a felelősséget a merényletért, de még nem bizonyított az elkövető kapcsolata a terrorszervezettel.

 

MTI
kép: ABC News

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!