Jelentkezett a cseh Seznem Zprávy portálnál Andrej Babiš fia, aki Krím-szigetekre való elhurcolásával kapcsolatban akar vallomást tenni.

 

Andrej Babiš cseh miniszterelnök fiának elrablási ügye pár nappal ezelőtt bombaként robbant a médiában. A cseh riporterek Svájcban találták meg a férfit, aki az édesanyjával él. Babiš fiát a Gólyafészek (Čapí hnízdo) üggyel kapcsolatos elhurcolásáról kérdezték.

 

Az interjú megjelenése után Andrej Babiš úgy nyilatkozott, hogy a fia pszichikai beteg. Az ifjabbik Babiš erre e-mailt írt a Seznam Zprávynak, melyben azt állítja, hogy az apja hazudik, ő pedig nyilatkozni szeretne az ügyben.

 

 hirdetes_300x300  

„Azt olvastam az újságokban, hogy az apám azt mondta, hogy a skizofréniám miatt állandó felügyelet alatt állok. Ezzel átlépte azt a bizonyos határt, mert ez hazugság és a saját személyi szabadságomat sérti. Egyáltalán nem állok ellenőrzés alatt“

 

– írta az e-mailben Babiš fia, Andrej.

 

 

Babiš fia az elhurcolásával kapcsolatban is nyilatkozott, amellyel kapcsolatban azt állította, hogy a gondozója azt mondta neki, ő és az apja mindent megtesznek azért, hogy bezárják őt egy pszichiátriára.

 

Az ifjabbik Babiš közölte, hogy szeretne vallomást tenni az ügyben, emellett kapcsolatba szeretne lépni a rendőrséggel is.

 

Seznam Zprávy

Nyitókép: Seznam.cz

 

Dagad a cseh belpolitikai botrány – Babiš kormányfő is bukhat

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!