Nyitókép: aktuality.sk/archív

 

Erik Tomáš smeres parlamenti képviselő szerint a jelenlegi kormánynak nem kellene egy olyan téma miatt megbuknia, mint egy rigorózusi munka. Mindezt a TA3 V politike című vitaműsorában mondta, majd hozzátette, hogy Andrej Danko (SNS), a szlovák parlament legitim elnöke.

 

„A Smer-SD megszavazza a rendkívüli ülés programját, maga Danko szólított fel rá bennünekt. De a rigorózusi munka minőségéről nem újságcikkeknek kellene dönteniük, hanem szakembereknek, és már megalakítottak egy bizottságot is, amely megvizsgálja”

 

érvelt Tomáš.

 

 hirdetes_300x300  

Eugen Jurzyca (SaS) ellenzéki képviselő a műsorban megerősítette, hogy már gyűjtik a rendkívüli parlamenti ülés összehívásához szükséges aláírásokat.

 

„Az okok ismertek. Ha Danko úr áll a munkája mögött, akkor miért gátolta annak nyilvánossá tételét?”

 

kérdezte a műsorban Jurzyca.

 

Bugár állítja, nem felelősségvállalásra szólította fel Dankot, hanem döntésre. A Facebook máshogy emlékszik

 

Jaroslav Paška, az SNS első alelnöke Danko szavait tolmácsolta, miszerint a munkát az akkor érvényes paraméterek szerint kell elbírálni, mikor íródott.

 

„Olyan eljárást választott, amilyet. A munkát jóhiszeműen készíette és meg van győződve arról, hogy joga volt vele a JUDr. titulusért jelentkeznie”

 

szögezte le Paška.

 

A Sme rodina ezzel ellentétben támogatja Danko visszahívását.

 

„Hagynák megműteni a lányukat egy olyan orvossal, aki csalással szerzett titulust? És mi hagyjuk, hogy olyan ember vezesse az országot, aki csalással szerezte a titulusát”

 

érvelt Milan Krajniak.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!