A várakozásokkal ellentétben mégsem kezdődik meg február 2-án (szombaton) a jegyeladás a DAC-Slovan bajnokira. A dunaszerdahelyi klub vezetésének határozata szerint meghosszabbítják a tavaszi bérletek árusítását, és csak azután lehet egyszeri belépőt váltani.

 

A bérletesek, a felnőtt csapat focistái, az akadémisták, edzők, alkalmazottak, cégcsoporton belül dolgozók, szurkolói csoportok, partnerek, szponzorok, sportegyesületek, meghívott vendégek, valamint a vendégszektor melletti biztonsági zóna helyeit leszámítva nagyjából 3000 belépőjegy kerülhet értékesítésre. A DAC vezetése ezért úgy határozott, hogy meghosszabbítja a tavaszi bérletek árusítását, amely jövő pénteken fejeződik be.

 

írják a klub hivatalos oldalán.

 

A február 16-i rangadóra így csak február 9-én lehet először egyszeri belépőjegyet vásárolni. A klub ismertetője szerint az első fázisban – február 9-10 – a jegypénztárakban zajlik majd az értékesítés, február 11-én déltől pedig online is lehet majd jegyet váltani.

 hirdetes_810x300  

 

A klub azt is kiemeli, hogy a meglévő szabad helyek harmadát tartják fenn az online eladásra, hogy a távolabbról érkező szurkolóknak is legyen lehetőségük belépőhöz jutni.

 

Körkép.sk

További ajánlott írások:

 

DAC-Slovan: Szombaton kezdődik a jegyértékesítés

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!