Nyitókép: archív, SITA

 

 

Juraj Droba (SaS), Pozsony megyefőnöke vállalta a védnökséget a szlovák fővárosban ma megvalósuló melegfelvonulás felett.

 

Az SaS szerint a mai rendezvény egyfajta segélykiáltás az LGBTI+polgárok részéről. Mária Kolíková, a korábban a Smert, majd a Most-Hídat, a Za ludít és jelenleg az SaS-t kiszolgáló korábbi igazságügyi miniszter azt mondta, bízik abban, hogy a szeptember 30-i parlamenti választások arra is lehetőséget adnak, hogy az új összetételű törvényhozás kibővíti az azonos nemű polgárok jogait.

 hirdetes_810x300  

 

Négy területet sorolt fel: élettársi kapcsolat lehetősége, a szivárványos családok teljeskörű védelme, össztársadalmi felvilágosítás a melegjogokkal kapcsolatban, valamint a gyűlöletkeltő megnyilvánulások hatékony büntetése, mely szerinte veszélyezteti ezeknek a csoportoknak az életét.

 

Mint ismert, a napokban épp az egyik liberális, progresszív propagandista, a Paraméter nevű, Világi Oszkár oligarchát futtató, a Barak-klán által irányított híportál újságírója, Sidó Árpád kívánta nyilvánosan Gyimesi György halálát. Dögölj meg – zomri hozzászólással.

 

Dögölj meg! Gyimesi György halálát kívánta a Paraméter liberális, progresszív újságírója

 

Juraj Droba, Pozsony megyefőnöke, a mai melegfelvonulás fővédnöke azt mondta, hogy a geszussal Pozsony megye is nyitottságát, toleranciáját hirdeti a melegjogok iránt.

 

A felvonulásra július 22-én szombaton a délutáni órákban kerül sor Pozsony belvárosában.

 

Körkép.sk, SITA

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.